ICIW Mercury Vest Dame

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

Hovedmateriale:
• Bomull 100%

Fleece-stoff:
• Resirkulert Polyester 87%
• Spandex 13%

ICIW Mercury Vest for damer er den perfekte treningspartneren for deg som ønsker en vest som kombinerer stil og funksjonalitet. Vesten er laget med et mykt og elastisk materiale som sørger for optimal komfort under treningen, samtidig som den holder deg tørr og kjølig.

Med en justerbar glidelås i front og regulerbare stropper, kan du tilpasse vesten slik at den passer perfekt til deg og dine behov. Vesten har også en hette og lommer på brystet, slik at du kan oppbevare små eiendeler sikkert mens du trener.

Så hvis du vil ha en vest som både ser bra ut og gir deg den støtten du trenger under treningen, er ICIW Mercury Vesten for damer et utmerket valg. Prøv den i dag og opplev forskjellen selv!

Icaniwill - iciw logo
ICANIWILL (ICIW) er et svensk merke som produserer treningsklær og tilbehør. Produktene deres er kjent for å være av høy kvalitet og for å ha et stilig design. ICIW har et bredt spekter av produkter inkludert treningsbukser, treningsgensere, sports-BH, treningssokker og tilbehør som manualer og treningsmatter. Merket har et sterkt fokus på å fremme en aktiv livsstil og har et bredt spekter av kunder, fra profesjonelle idrettsutøvere til folk som trener for å holde seg i form. ICIW er også kjent for å være miljøvennlig, ved å bruke bærekraftige materialer i produksjonen av produktene sine.

Brand

ICIW | ICANIWILL

Icaniwill er et svenskt treningsmerke som tilbyr et bredt utvalg av treningstøy og tilbehør for dame og herre. Merket fokuserer på å skape kvalitetsprodukter som inspirerer og motiverer kvinner og menn til å nå sine fitnessmål. Produktene deres er laget av høy kvalitet materialer og er designet for å tåle intens trening. Icaniwill har også et stort fokus på bærekraft og bruker miljøvennlige materialer i produksjonen av sine produkter.
iciw logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.

Hjemmetrening