ICIW Ribbed Define Seamless Sports BH

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Resirkulert Nylon 92%
• Spandex 8%

ICIW Ribbed Define Seamless Sports BH er en fantastisk sports-bh med en unik design som vil gi deg en støttende og komfortabel opplevelse mens du trener. Denne bh-en har en ribbet tekstur som gir ekstra støtte og komprimering, samtidig som den er seamless, noe som betyr at det ikke er noen sømmer som irriterer eller gnager.

Det spesielle designet gir deg en perfekt passform, slik at du kan fokusere på treningen din uten å måtte tenke på at bh-en din ikke sitter som den skal. Den er også bred over ryggen, som gir ekstra støtte, slik at du kan utføre alle øvelsene dine med stor komfort.

ICIW Ribbed Define Seamless Sports BH er laget av høy kvalitet, pustende materialer som sørger for at du holder deg tørr og komfortabel under treningen. Materialene er også elastiske, slik at du får en god passform og støtte, uansett hvor intens treningen din er.

Denne sports-bh-en er også veldig stilig, med en ren og sofistikert design. Den er tilgjengelig i flere forskjellige farger, slik at du kan finne den som passer deg best. Du kan enkelt kombinere den med dine favoritt-treningsklær for en stilfull og komfortabel trening.

Alt i alt er ICIW Ribbed Define Seamless Sports BH en utmerket valg for deg som ønsker en støttende og komfortabel sports-bh til treningen din. Den gir deg den støtten du trenger, slik at du kan fokusere på å nå dine mål, og samtidig ser du utrolig stilig ut. Kjøp den i dag og opplev den fantastiske kvaliteten og komforten selv!

Icaniwill - iciw logo
ICANIWILL (ICIW) er et svensk merke som produserer treningsklær og tilbehør. Produktene deres er kjent for å være av høy kvalitet og for å ha et stilig design. ICIW har et bredt spekter av produkter inkludert treningsbukser, treningsgensere, sports-BH, treningssokker og tilbehør som manualer og treningsmatter. Merket har et sterkt fokus på å fremme en aktiv livsstil og har et bredt spekter av kunder, fra profesjonelle idrettsutøvere til folk som trener for å holde seg i form. ICIW er også kjent for å være miljøvennlig, ved å bruke bærekraftige materialer i produksjonen av produktene sine.

Brand

ICIW | ICANIWILL

Icaniwill er et svenskt treningsmerke som tilbyr et bredt utvalg av treningstøy og tilbehør for dame og herre. Merket fokuserer på å skape kvalitetsprodukter som inspirerer og motiverer kvinner og menn til å nå sine fitnessmål. Produktene deres er laget av høy kvalitet materialer og er designet for å tåle intens trening. Icaniwill har også et stort fokus på bærekraft og bruker miljøvennlige materialer i produksjonen av sine produkter.
iciw logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.

Hjemmetrening