Moon Boot Icon Glance Platinum

Merke:Moon Boot

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Moon Boot Icon Glance Platinum er et eksklusivt skomerke med stilfullt design og kvalitet i høysetet. Dette produktet passer perfekt for de som ønsker en komfortabel og varm vinterstøvel, samtidig som de vil fremstå med en trendy og moderne stil.

Støvlene har en overdel laget av vannavstøtende materialer, som holder føttene tørre og beskyttet mot regn og snø. En myk tekstilfôr gir ekstra komfort og varme, slik at du kan nyte vinterdagene med føtter som er tørre og behagelige.

Det unike designet til Icon Glance Platinum skiller seg definitivt ut fra mengden. Støvlene har en futuristisk utseende, med en blanding av blank og mat finish, som gir et eksklusivt og stilfullt uttrykk.

Moon Boot Icon Glance Platinum er også utstyrt med en gummisåle med et godt grep, slik at du kan bevege deg sikkert og stabilt på glatt is og snødekte overflater. Støvlene er lette å ta på og av, takket være den praktiske glidelåsen på siden.

Alt i alt tilbyr Moon Boot Icon Glance Platinum en unik kombinasjon av stil, komfort og kvalitet. Hvis du ønsker en vinterstøvel som gir deg både varme og beskyttelse, samtidig som du ser trendy og stilfull ut, så er dette produktet et perfekt valg for deg.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Moon Boot

Moon Boot er et italiensk merke av vinterstøvler som ble grunnlagt i 1970-årene. Støvlene er kjent for sin unike design med en stor, rund form og en myk, polstret overdel. De er vanligvis laget av syntetiske materialer og har en robust såle som gir god beskyttelse mot snø og is. Moon Boot-støvler er populære blant skientusiaster og motebevisste mennesker som ønsker å holde seg varme og stilige i vintermånedene.
Moon boot logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.