Moon Boot Icon Shearling

Merke:Moon Boot

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Moon Boot Icon Shearling er en stilig og varm vintersko til de kalde vinterdagene. Med et unikt design og høy komfort, vil dette være det perfekte valget for deg som vil holde føttene dine varme og samtidig se stilig ut.

Produktet er laget av kvalitets skinn og fôret med ekte shearling, noe som gir en ekstra varm og myk følelse. De robuste sålene gir god støtte og sikrer at du har godt grep på is og snø.

Moon Boot Icon Shearling har et klassisk design, med en glatt overflate og enkle linjer. Det passer godt til både formelle og mer avslappede antrekk, og du vil garantert få mange komplimenter for din stil. Skoene har også en praktisk glidelås på innsiden, noe som gjør det enkelt å ta på og ta av skoene.

Vintersesongen kan være kald og utfordrende, men med Moon Boot Icon Shearling kan du være sikker på at føttene dine vil være varme og komfortable. Dette produktet er en investering i kvalitet, komfort og stil, og vil definitivt være en nyttig og pålitelig venn gjennom de kalde månedene.

Så hvis du vil ha et par vintersko som både ser bra ut og gir deg en varm og komfortabel opplevelse, bør du absolutt vurdere Moon Boot Icon Shearling. Dette er et produkt som vil vare lenge og gi deg mange gode vinterdager.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Moon Boot

Moon Boot er et italiensk merke av vinterstøvler som ble grunnlagt i 1970-årene. Støvlene er kjent for sin unike design med en stor, rund form og en myk, polstret overdel. De er vanligvis laget av syntetiske materialer og har en robust såle som gir god beskyttelse mot snø og is. Moon Boot-støvler er populære blant skientusiaster og motebevisste mennesker som ønsker å holde seg varme og stilige i vintermånedene.
Moon boot logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.

Hjemmetrening