Scarpa Guida City Gtx

Merke:Scarpa

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Scarpa Guida City Gtx er den ultimate skoen for deg som elsker å oppdage nye steder og utforske byens gater, uavhengig av værforholdene. Denne skoen kombinerer enestående komfort og stil med funksjonelle materialer og designelementer som gir deg en følelse av trygghet og pålitelighet. Her er en detaljert beskrivelse av Scarpa Guida City Gtx som tar for seg alt fra materialvalg til funksjoner og fordeler som du som kunde vil oppleve med denne fantastiske skoen.

For å starte med materialvalget, er overdelen av Scarpa Guida City Gtx laget av førsteklasses semsket skinn, noe som gir skoen et elegant utseende samtidig som det sikrer langvarig holdbarhet. Siden skoen er konstruert med Gore-Tex®-teknologi, kan du stole på at den er vanntett og pustende. Dette betyr at føttene dine vil holde seg tørre og komfortable, selv i våte og utfordrende værforhold.

Sålen på Scarpa Guida City Gtx er laget av Vibram®-gummi, som gir utmerket grep og støtte på både våte og tørre overflater. Denne sålekonstruksjonen gir også god støtdemping og beskyttelse for føttene dine, noe som er viktig når du går lange avstander på hardt underlag. I tillegg er mellomsålen laget av støtabsorberende EVA-materiale, som gir ekstra komfort og demping til føttene dine.

Scarpa Guida City Gtx er også utstyrt med en solid og støttende ankelkrage, som gir ekstra stabilitet og beskyttelse for ankelen. Dette er spesielt viktig når du beveger deg på ujevne overflater eller klatrer opp og ned trapper. Den polstrede tungen og kragen gir også ekstra komfort og beskyttelse mot trykkpunkter og gnagsår.

For å sikre en god passform og enkel justering, er Scarpa Guida City Gtx utstyrt med et effektivt snøresystem som lar deg tilpasse tettheten rundt foten. Dette gir deg muligheten til å finne den perfekte passformen for akkurat din fot, slik at du kan nyte maksimal komfort og støtte gjennom hele dagen.

En annen praktisk funksjon som du vil sette pris på med Scarpa Guida City Gtx, er den sterke og holdbare hælkappen. Denne hælkappen er designet for å gi optimal støtte og stabilitet, slik at du kan føle deg trygg og komfortabel mens du utforsker byen.

I tillegg til de mange funksjonelle fordelene, er Scarpa Guida City Gtx også en stilig og moderne sko som passer godt inn i det urbane landskapet. Den klassiske designen og de nøye utvalgte materialene gir skoen et elegant utseende som vil se bra ut både til hverdags og på tur.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Scarpa

Scarpa er et italiensk skomerke som ble grunnlagt i 1938. De spesialiserer seg på å lage tekniske sko til fjellklatring, alpinisme, skiturer og lignende aktiviteter. Merket har en lang historie med å utvikle og produsere sko av høy kvalitet, og har opparbeidet seg et rykte som et pålitelig og anerkjent merke blant utøvere innenfor friluftsliv og fjellsport. Scarpa er kjent for å bruke avansert teknologi og innovative materialer for å skape sko som gir god beskyttelse, stabilitet og komfort til brukeren.
Scarpa logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.

Hjemmetrening