Scarpa Ribelle Run Gtx W

Merke:Scarpa

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Er du på jakt etter det ultimate paret med terrengløpesko som kombinerer komfort, ytelse og slitestyrke? Da er Scarpa Ribelle Run Gtx W det rette valget for deg! Dette paret med løpesko er spesielt designet for kvinner, og passer perfekt for deg som ønsker å ta terrengløpingen til et nytt nivå. Scarpa er kjent for sin høye kvalitet og innovative design, og med Ribelle Run Gtx W får du en løpesko som virkelig lever opp til forventningene.

Teknologi og materialer:

Scarpa Ribelle Run Gtx W er laget med en rekke avanserte teknologier og materialer for å sikre optimal ytelse og komfort. Skoene er utstyrt med Gore-Tex®-membran, som gir deg fullstendig vanntett beskyttelse og pusteevne under våte og utfordrende forhold. Dette betyr at du kan løpe trygt og tørt, uansett vær.

Yttersålen er laget av Vibram® Megagrip, som gir enestående grep og stabilitet på både våte og tørre overflater. Dette gjør at du kan takle ulendt terreng og steinete stier med større selvtillit. Mellomsålen er laget av Scarpa’s egenutviklede Sock-Fit™-teknologi, som gir en sokkelignende passform og støtte til foten. Dette gir deg maksimal komfort og fleksibilitet når du løper.

Scarpa Ribelle Run Gtx W er designet for å gi en komfortabel og sikker passform, slik at du kan fokusere på løpingen og nyte turen. Skoene har en anatomisk formet lest som følger fotens naturlige konturer, og en bredere tåboks som gir ekstra plass for tærne. Dette reduserer trykket og gir bedre komfort på lange løpeturer.

For å gi ytterligere støtte og stabilitet, er skoene utstyrt med en hælkappe og en støttende TPU ramme. Dette bidrar til å holde foten på plass og gir ekstra beskyttelse mot støt og ujevnheter i terrenget. Snøringssystemet er enkel å justere og gir en tilpasset passform, slik at du kan løpe med optimal komfort og støtte.

Scarpa Ribelle Run Gtx W er ikke bare en høytytende terrengløpesko, men også et stilig og moderne tilskudd til din løpegarderobe. Skoene kommer i en rekke flotte farger som passer enhver stil og smak. Det slanke og minimalistiske designet gir en sporty og moderne look, mens de tekniske detaljene og materialene gir deg all den ytelsen og funksjonaliteten du trenger for å prestere på ditt beste.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Scarpa

Scarpa er et italiensk skomerke som ble grunnlagt i 1938. De spesialiserer seg på å lage tekniske sko til fjellklatring, alpinisme, skiturer og lignende aktiviteter. Merket har en lang historie med å utvikle og produsere sko av høy kvalitet, og har opparbeidet seg et rykte som et pålitelig og anerkjent merke blant utøvere innenfor friluftsliv og fjellsport. Scarpa er kjent for å bruke avansert teknologi og innovative materialer for å skape sko som gir god beskyttelse, stabilitet og komfort til brukeren.
Scarpa logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.