Ugg Sport Yeah Slide Dame

Merke:Ugg
Frakt

Hvis du bestiller før 14.00 blir pakken din sendt samme dag.
Vanlig leveringstid er 1-3 virkedager.


Retur/Angrerett

All retur er gratis
Det er 14 dagers angrerett/retur fra dagen du har mottatt pakken.

Opplev optimal komfort og støtte i UGG Sport Yeah-sandalene. Disse sandalene er utformet med en fotbuestøtte som gir støtte til føttene dine gjennom hele dagen. Den polstrede innersålen gir ekstra støtdemping og bidrar til å lindre trykket på føttene dine. Sport Yeah-sandalene har også en robust såle som gir godt grep på alle overflater, slik at du kan bevege deg fritt uten å bekymre deg for å skli eller falle.

UGG Sport Yeah-sandalene er perfekte for deg som elsker utendørsaktiviteter. Disse sandalene er designet for å være allsidige og komfortable, slik at du kan bruke dem til alt fra lette turer i fjellet til avslappende strand dager. De justerbare stroppene sørger for at sandalene sitter godt på føttene dine, uansett hva slags aktivitet du er engasjert i.

UGG Sport Yeah-sandalene har et sporty og stilig design som passer perfekt til sommergarderoben din. De er tilgjengelige i en rekke farger, så du kan finne den perfekte matchen til antrekket ditt. Det syntetiske materialet er både slitesterkt og enkelt å rengjøre, slik at du kan holde sandalene ser nye ut hele sommeren.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Ugg

Ugg er et australsk merke som er kjent for å produsere komfortable og varme sko og støvler. Merket ble grunnlagt i 1978, og deres signaturprodukt er Ugg-støvlene som er laget av saueskinn. Disse støvlene er populære for deres myke og varme interiør som holder føttene varme i kaldt vær. Ugg har også utvidet til å tilby andre sko- og tilbehørsprodukter som sandaler, tøfler og vesker.
Ugg logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.