Ecco Multi-Vent Women

Merke:Ecco

Gratis frakt om du melder deg inn i kundeklubben

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Ecco Multi-Vent Women er den perfekte skoen for alle som ønsker å kombinere stil og funksjonalitet. Med sin sofistikerte design og avanserte teknologi, er denne skoen ideell for enhver anledning, enten du skal ut på tur, på jobb eller bare til hverdagsbruk.

En av de mest imponerende egenskapene ved Ecco Multi-Vent Women er dens overlegne komfort. Skoen er utstyrt med Ecco’s FLUIDFORM-teknologi, som gjør at sålen er laget av en myk, støtdempende og holdbar materiale som former seg etter foten din og gir deg ekstra støtte og komfort. Dette betyr at du kan gå eller stå i timevis uten å føle deg trøtt eller ubehagelig.

I tillegg har Ecco Multi-Vent Women en pustende overdel laget av et kombinasjon av tekstil og skinn. Dette gir en balanse mellom slitestyrke og ventilasjon, slik at føttene dine holder seg friske og tørre hele dagen. Overdelen er også utstyrt med Gore-Tex®-membran, som gir 100% vanntetthet samtidig som den lar føttene dine puste.

En annen imponerende egenskap ved Ecco Multi-Vent Women er dens allsidighet. Skoen er designet for å fungere like godt på ulike underlag, fra asfalt til sti. Sålen er utstyrt med en spesiell yttersåle i gummi som gir enestående grep og stabilitet på både tørre og våte overflater.

Ecco Multi-Vent Women har også en avtagbar innersåle, noe som gjør det enklere å tilpasse skoen til dine egne behov. Du kan enkelt bytte ut innersålen med en annen som passer bedre til din fotform eller som gir ekstra støtte og komfort.

En annen viktig egenskap ved Ecco Multi-Vent Women er dens stilige og sofistikerte design. Skoen har en moderne og trendy look, med fine detaljer og rene linjer som gir en elegant og minimalistisk følelse. Du vil kunne bruke Ecco Multi-Vent Women til alt fra en avslappet dag i parken til en formell middag på byen.

Alt i alt er Ecco Multi-Vent Women den ultimate skoen for kvinner som ønsker å kombinere stil og funksjonalitet. Med sin avanserte teknologi, overlegne komfort og allsidighet, vil du kunne bruke denne skoen til alt fra fritidsaktiviteter til jobb eller formelle anledninger. Så hvis du ønsker å ha en sko som gir deg både stil og funksjonalitet, bør du definitivt prøve Ecco Multi-Vent Women.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Ecco

Ecco er et dansk skomerke som ble grunnlagt i 1963. De er kjent for å lage kvalitetssko av lær og har et bredt utvalg av både hverdagssko og sko til spesielle anledninger. Ecco fokuserer på komfort og funksjonalitet, og mange av deres sko er designet for å være både stilige og praktiske. Merket har også et sterkt fokus på bærekraft, og jobber for å minimere sitt miljøavtrykk gjennom hele produksjonsprosessen.
Ecco logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.