Tilbud!

Ergobio Borex Dame

kr 449

-55%
Ergobio Borex Dame
Ergobio Borex Dame kr 449
Bare 8 igjen på lager!
Merke:Ergobio

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Ergobio Borex, skoene som kombinerer en sporty silhuett med uovertruffen komfort. Disse lette og dempede fritidsskoene gir et stilig preg til ethvert antrekk, enten du går med jeans, treningstights eller annet. Den høye sålen bak sørger for optimal demping, slik at du kan nyte maksimal komfort gjennom hele dagen.

Stilig og Sporty Design

Ergobio Borex er designet med en sporty silhuett som gir en leken og trendy look. Den høye sålen gir ikke bare et moderne utseende, men også fantastisk demping som støtter og avlaster føttene dine ved hvert skritt. Med disse skoene kan du føle deg både stilig og komfortabel, uansett hvor du går.

Uovertruffen Komfort

Opplev en ny standard for komfort med Ergobio Borex. Disse skoene er skapt med tanke på din velvære, med en lett konstruksjon som gjør dem perfekte for lange spaserturer eller en dag ute på byen. Den luftige utformingen gir en behagelig følelse som varer hele dagen, og sørger for at føttene dine holder seg friske og tørre.

Perfekte for Alle Anledninger

Ergobio Borex er allsidige sko som kan styles med alt fra jeans til treningstights. Enten du er på vei til jobb, trening eller en avslappet dag ute, vil disse skoene være dine trofaste følgesvenner. Den lette vekten og gode dempingen gjør dem ideelle for alle typer aktiviteter.

Kvalitet og Komfort i Hvert Skritt

Du vil merke forskjellen med hvert skritt når du har på deg Ergobio Borex. Skoene støtter og avlaster føttene dine, slik at du kan gå med selvtillit og komfort. Velg kvalitet og komfort med våre dempede fritidssko, og opplev følelsen av å gå på skyer.

Ergobio Borex er de perfekte fritidsskoene for kvinner som ønsker både stil og komfort. Med deres sporty design, høye såle og lette konstruksjon, gir disse skoene en uovertruffen komfort som varer hele dagen. Enten du skal på jobb, trening eller en dag ute, vil Ergobio Borex gi deg den støtten og stilen du trenger.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Ergobio

ERGOBIO er et norsk skomerke som, basert på lang erfaring, produserer allsidige hverdagssko til en god pris. Skoene kommer i stilrene fargekombinasjoner og lekre design som passer til de fleste anledninger. Med fokus på komfort, leverer ERGOBIO komfortable fritidssko for både dame og herre. Inspirert av menneskets bevegelse og anatomi, er ERGOBIOs produkter laget for komfort, glede og natur. Skoene er utstyrt med markedets nyeste teknologier og materialer, noe som sikrer både kvalitet og funksjonalitet. Bestill dine ERGOBIO-sko og opplev den perfekte kombinasjonen av stil og komfort.
Ergobio logo