Tilbud!

Ergobio Ergoroller Dame

kr 398

-60%
Ergobio Ergoroller Dame
Ergobio Ergoroller Dame kr 398
Dette produktet blir solgt ofte!
Merke:Ergobio

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Ergobio Ergoroller, en fantastisk sporty sko som tar komfort til nye høyder. Disse skoene er ikke bare pene å se på, men også konstruert med en overlegen teknologi for maksimal støtte og demping. Ergobio Ergoroller er den perfekte følgesvennen for alle dine daglige aktiviteter, enten det er arbeidsdagen, ferieturen, korte joggeturer eller generell fritidsbruk.

Innovativt Design for Optimal Komfort

Ergoroller er designet med en lett og pustende overdel av elastisk mesh-materiale som sikrer god individuell fasong og utmerket ventilasjon. Dette holder føttene dine svale og komfortable gjennom hele dagen, uansett hvor mye du er på farten. Den ergonomiske sålen gir fantastisk demping, noe som avlaster føttene og ryggen, spesielt når du går på harde underlag.

Avansert Teknologi for Maksimal Demping

Skoene er utstyrt med en svært godt dempet mellomsåle som gir eksepsjonell avlastning. Denne mellomsålen beskytter føttene dine mot belastninger som kan oppstå ved bruk av gamle eller dårlig dempede sko. Ergobio Ergoroller sørger for at hvert skritt du tar føles mykt og behagelig, og gir deg den nødvendige støtten for å yte ditt beste.

Slitesterk og Fleksibel Yttersåle

Yttersålen på Ergobio Ergoroller er forsterket med TPR (ThermoPlastic Rubber), som gir økt fleksibilitet, grep og slitestyrke. Dette gjør skoene ideelle for ulike typer underlag og aktiviteter, og sikrer at de holder lenge, selv under intensiv bruk.

Perfekte for Enhver Anledning

Ergoroller er en folkekjær modell som passer utmerket til alt fra arbeidsdagen til fritidsbruk. Den lette vekten og sporty utseendet gjør dem til det perfekte valget for kvinner som ønsker å kombinere stil med funksjonalitet. Disse skoene er normale i størrelsen, så du kan være trygg på at de vil passe perfekt.

Bestselgeren Du Ikke Vil Gå Glipp Av

Ergobio Ergoroller er en av våre bestselgere, og det er lett å forstå hvorfor. Disse skoene tilbyr en unik kombinasjon av komfort, støtte og stil. De lette materialene og det pustende mesh-materialet sørger for at føttene dine holder seg friske og tørre, selv under krevende aktiviteter.

Med Ergobio Ergoroller får du en sporty og moderne stil som gir deg selvtilliten du trenger for å yte ditt beste, uansett hva du gjør. Bestill dine Ergobio Ergoroller i dag og opplev den ultimate følelsen av komfort og støtte for føttene dine. Dette er skoene som gjør at du ser bra ut og føler deg enda bedre!

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Ergobio

ERGOBIO er et norsk skomerke som, basert på lang erfaring, produserer allsidige hverdagssko til en god pris. Skoene kommer i stilrene fargekombinasjoner og lekre design som passer til de fleste anledninger. Med fokus på komfort, leverer ERGOBIO komfortable fritidssko for både dame og herre. Inspirert av menneskets bevegelse og anatomi, er ERGOBIOs produkter laget for komfort, glede og natur. Skoene er utstyrt med markedets nyeste teknologier og materialer, noe som sikrer både kvalitet og funksjonalitet. Bestill dine ERGOBIO-sko og opplev den perfekte kombinasjonen av stil og komfort.
Ergobio logo