Tilbud!

Noodles Crazysail Dame

kr 398

-60%
Noodles Crazysail Dame
Noodles Crazysail Dame kr 398
12 Igjen på lager!
Merke:Noodles

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Noodles Crazysail, de perfekte sneakersene for deg som ønsker en kombinasjon av stil og komfort. Disse skoene har et trendy design med en retrolook som er spot on nå. Med lekre fargekombinasjoner som løfter ethvert antrekk, vil Noodles Crazysail raskt bli din nye favoritt.

Komfort og Tilpasning

Noodles Crazysail er designet med en dempet såle som gir fantastisk komfort gjennom hele dagen. Snøringen gir deg muligheten til å tilpasse skoene individuelt, slik at de sitter perfekt på foten. Med pulltab både foran og bak, er det enkelt å ta skoene av og på, noe som gjør dem praktiske for daglig bruk.

Stil og Funksjonalitet

Disse sneakersene er store i størrelsen, og vi anbefaler at du går ned en hel skostørrelse for optimal passform. Med deres stilige retrodesign og komfortable passform, er Noodles Crazysail perfekte for alle anledninger – enten du skal på jobb, en avslappet dag ute, eller en uformell sammenkomst.

Fargekombinasjoner som Skiller seg ut

De spreke fargekombinasjonene på Noodles Crazysail hever ethvert antrekk, og gir deg en unik stil som skiller seg ut i mengden. Enten du kombinerer dem med jeans, skjørt eller treningstøy, vil disse skoene gi deg et friskt og moderne preg.

Enkelhet og Praktisk Bruk

Med snøring for individuell tilpasning og pulltab foran og bak, er disse skoene ikke bare stilige, men også utrolig praktiske. Den dempede sålen gir god komfort, noe som gjør dem ideelle for lange dager på føttene.

Noodles Crazysail er de ultimate sneakersene for kvinner som ønsker både stil og komfort. Med sitt trendy retrodesign, dempede såle og lekre fargekombinasjoner, er disse skoene perfekte for enhver anledning. Bestill dine Noodles Crazysail i dag og opplev en ny standard for komfort og stil.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Noodles

Noodles er et norsk skomerke som spesialiserer seg på “canvas boat”-sko. Merket ble født etter en reise til Kina og oppdagelsen av billige lerretssko på gaten. Noodles har nå blitt en populær merkevare og tilbyr et bredt utvalg av skodesign, inkludert sneakers og Runabout. Merket er kjent for å ha stilige og kvalitetsrike sko som passer for en rekke anledninger.
Noodles logo