Tilbud!

Noodles Deepwin Dame

kr 298

-57%
Noodles Deepwin Dame kr 298
Bare 6 igjen på lager!
Merke:Noodles

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Noodles Deepwin, de perfekte chunky sneakersene som kombinerer stil og komfort på en eksepsjonell måte. Disse sneakersene er designet med en strukturert platåsåle og en overdel med avrundede paneler som gir et vennlig og organisk uttrykk. Den vingemønstrede yttersålen og ton-i-ton logoen på tungen gjør Noodles Deepwin til et moderne tilskudd i enhver sneakergarderobe.

Stil og Design

Noodles Deepwin er en trendy chunky sneaker med en overdel i imitert skinn og avrundede paneler som gir et elegant og sofistikert utseende. Den hvite fargen gjør dem enkle å kombinere med ethvert antrekk, og de passer perfekt til både hverdagsbruk og mer uformelle anledninger. Snøringen gir individuell tilpasning, slik at skoene sitter perfekt på foten.

Komfortabel og Praktisk

Disse sneakersene er ikke bare stilige, men også utrolig komfortable. Den strukturerte platåsålen gir god støtte, mens den dempede og perforerte innersålen sikrer komfort hele dagen. Pultab bak gjør det enkelt å ta skoene av og på, noe som gjør dem praktiske for daglig bruk. Uansett om du skal på en lang spasertur eller bare trenger en komfortabel sko til hverdagen, er Noodles Deepwin et ideelt valg.

Allsidige og Funksjonelle

Noodles Deepwin er svært allsidige og kan enkelt styles med ulike antrekk, fra jeans til kjoler. Den chunky stilen gir et moderne preg, mens den vingemønstrede yttersålen gir et unikt utseende som skiller seg ut i mengden. Disse skoene er perfekte for kvinner som ønsker både stil og funksjonalitet i en sneaker.

Noodles Deepwin er den ultimate chunky sneaker for kvinner som ønsker å kombinere moderne stil med enestående komfort. Med deres avrundede paneler, vingemønstret såle og dempede innersåle, tilbyr disse skoene alt du trenger for å se bra ut og føle deg enda bedre. Bestill dine Noodles Deepwin i dag og opplev den perfekte kombinasjonen av stil, komfort og funksjonalitet.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Noodles

Noodles er et norsk skomerke som spesialiserer seg på “canvas boat”-sko. Merket ble født etter en reise til Kina og oppdagelsen av billige lerretssko på gaten. Noodles har nå blitt en populær merkevare og tilbyr et bredt utvalg av skodesign, inkludert sneakers og Runabout. Merket er kjent for å ha stilige og kvalitetsrike sko som passer for en rekke anledninger.
Noodles logo