Tilbud!

Noodles Ding Dame

kr 498

-45%
Noodles Ding Dame
Noodles Ding Dame kr 498
Dette produktet blir solgt ofte!
Merke:Noodles

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Noodles Ding, de perfekte sneakersene som kombinerer stil og komfort for daglig bruk. Disse sneakersene har et trendy uttrykk som gjør dem ideelle å style med hverdagsantrekk. Yttersålen med god demping sikrer høy komfort hele dagen, mens de stilige logodetaljene gir et ekstra preg til looken din.

Stil og Design

Noodles Ding sneakers kommer i en beroligende beige farge som passer perfekt til enhver garderobe. De myke og behagelige passformen gjør at skoene sitter godt på foten, mens det pustende materialet holder føttene dine tørre og komfortable gjennom hele dagen.

Komfortabel og Slitesterk

Disse sneakersene er designet for å gi deg maksimal komfort med en godt dempet yttersåle som reduserer belastningen på føttene dine. Den slitesterke sålen sikrer langvarig bruk, noe som gjør Noodles Ding til et pålitelig valg for ulike anledninger, enten det er for en dag på jobb eller en avslappet helgeutflukt.

Allsidige og Stilrene

Noodles Ding er egnet for en rekke anledninger og gir et stilrent tillegg til enhver garderobe. De kan enkelt kombineres med alt fra jeans til kjoler, og de stilige logodetaljene tilfører det lille ekstra som hever antrekket ditt. Med disse sneakersene vil du alltid føle deg både komfortabel og trendy.

Noodles Ding sneakers er det perfekte valget for kvinner som ønsker å kombinere stil og komfort i hverdagen. Med deres pustende materiale, gode demping og slitesterke design, tilbyr disse skoene en enestående brukeropplevelse. Bestill dine Noodles Ding i dag og opplev forskjellen.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Noodles

Noodles er et norsk skomerke som spesialiserer seg på “canvas boat”-sko. Merket ble født etter en reise til Kina og oppdagelsen av billige lerretssko på gaten. Noodles har nå blitt en populær merkevare og tilbyr et bredt utvalg av skodesign, inkludert sneakers og Runabout. Merket er kjent for å ha stilige og kvalitetsrike sko som passer for en rekke anledninger.
Noodles logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.