Puma Karmen Rebelle

Merke:Puma

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Puma Karmen Rebelle er en allsidig og moderne sneaker som er utviklet for kvinner som ønsker både stil og komfort. Dette er en sko som er perfekt for både hverdagsbruk og trening, og den vil garantert gi deg et stilig og sporty utseende.

En av de første tingene som vil fange oppmerksomheten din med Puma Karmen Rebelle er den unike designen. Skoen er utstyrt med et stort Puma-logo på sidene, noe som gir den et merkevare-orientert utseende. Logoet er dekorert med metalliske detaljer som gir skoen en fin touch av luksus. I tillegg er Karmen Rebelle tilgjengelig i en rekke farger, fra den tradisjonelle svarte og hvite fargen til mer dristige fargevalg som rød, lilla og rosa. Dette gir deg muligheten til å velge en farge som passer din stil og personlighet.

Men det er ikke bare designen som gjør Puma Karmen Rebelle så unik. Skoen er også utstyrt med en rekke teknologier som gir deg maksimal komfort og støtte. For eksempel har skoen en EVA-mellomsåle som gir støtdemping og demper belastningen på føttene når du går eller trener. I tillegg er skoen utstyrt med en SoftFoam+ innleggssåle som former seg etter foten din og gir ekstra komfort. Dette gjør at skoen føles som en pute for føttene dine, og du kan bruke den hele dagen uten å få vondt i føttene.

Puma Karmen Rebelle er også utviklet med tanke på holdbarhet og slitestyrke. Skoen er laget av en kombinasjon av syntetisk og tekstil materiale, noe som gjør den slitesterk og tåler mye bruk. I tillegg er den utstyrt med en yttersåle i gummi som gir et godt grep på forskjellige underlag, så du kan bruke den både innendørs og utendørs.

En annen fordel med Puma Karmen Rebelle er at den er veldig enkel å vedlikeholde. Skoen kan enkelt rengjøres med en fuktig klut, og den tørker raskt. Dette gjør det enkelt å holde skoen ren og pen selv etter mange måneders bruk.

Til slutt er det verdt å nevne at Puma Karmen Rebelle er en sko som er utviklet med tanke på både stil og bærekraft. Puma har som mål å redusere miljøpåvirkningen av sine produkter, og Karmen Rebelle er ingen unntak. Skoen er utviklet med resirkulert materiale og bærekraftige produksjonsmetoder, og Puma jobber kontinuerlig med å forbedre sine miljømessige og sosiale påvirkninger.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.

Hjemmetrening