Puma RS 3.0 Synth Pop Sneakers

Merke:Puma

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Puma RS 3.0 Synth Pop Sneakers er den perfekte skoen for enhver som ønsker å skille seg ut i mengden. Med sin unike stil og avanserte teknologi, vil denne skoen gi deg enestående komfort og ytelse hele dagen.

En av de mest imponerende egenskapene til Puma RS 3.0 Synth Pop Sneakers er dens unike design. Skoen har en retro-stil som er inspirert av 80-tallet, samtidig som den har moderne elementer som gjør den til en tidløs klassiker. Puma har også brukt en rekke farger i designet, som gir skoen en livlig og spennende look. Med sin iøynefallende stil vil du definitivt bli lagt merke til uansett hvor du går.

I tillegg til sin unike stil, har Puma RS 3.0 Synth Pop Sneakers også en rekke teknologiske egenskaper som gjør den til en av de mest komfortable og funksjonelle skoene på markedet. Skoen har Pumas RS-teknologi, som gir enestående støtdemping og respons når du går eller løper. Dette betyr at du kan bruke skoen hele dagen uten å føle deg trøtt eller sliten.

En annen viktig egenskap ved Puma RS 3.0 Synth Pop Sneakers er dens komfortable passform. Skoen er designet med en myk og polstret krage som gir ekstra støtte og komfort til ankelen din. Den har også en mesh-overdel som gir god ventilasjon og holder føttene dine avkjølte og tørre hele dagen.

Puma RS 3.0 Synth Pop Sneakers har også en slitesterk såle som gir et godt grep på alle typer underlag. Sålen er laget av gummi og har en unik mønsterdesign som gir ekstra stabilitet og kontroll når du går eller løper. Dette gjør skoen ideell for både innendørs og utendørs bruk.

Når det gjelder materialer, er Puma RS 3.0 Synth Pop Sneakers laget av førsteklasses materialer som gir en holdbar og slitesterk sko. Skoen har en kombinasjon av lær, mesh og syntetiske materialer som gir en slitesterk overflate som tåler daglig bruk. Skoen er også lett og fleksibel, noe som gjør det enkelt å bevege seg og utføre aktiviteter.

En annen grunn til at Puma RS 3.0 Synth Pop Sneakers er en populær sko, er dens allsidighet. Skoen kan brukes til en rekke anledninger, inkludert trening, fritid og til og med på jobb. Med sin stilige design og allsidighet er det en sko som passer til alle stiler og smaker.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.

Hjemmetrening