Tilbud!

Roberto Rosso Cervo

kr 398

-60%
Roberto Rosso Cervo
Roberto Rosso Cervo kr 398
Dette produktet blir solgt ofte!

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Roberto Rosso presenterer Cervo, en helt ny modell som hever standarden for joggesko. Med sitt freshe design og spennende materialmiks, er Cervo mer enn bare en joggesko – det er en fashion statement. Disse skoene er designet for å passe perfekt til både jobb- og fritidsantrekk, og gir deg muligheten til å se bra ut og føle deg enda bedre.

Materialer av Høy Kvalitet

Cervo er laget med en nøye utvalgt kombinasjon av materialer som gir både stil og funksjonalitet:

  • Overdel: Polyester mesh, mikrofiber, PU og TPU-film sørger for en slitesterk og pustende overflate som holder føttene dine komfortable hele dagen.
  • Foring: Nylon mesh bestående av 95% polyester og 5% elastan, gir en behagelig og fleksibel passform.
  • Innersåle: Den dempende EVA-innersålen gir utmerket komfort og støtte for lange dager på føttene.
  • Yttersåle: Phylon og PPR-materialer gir god demping og stabilitet, noe som sikrer at du kan gå med selvtillit.

Design og Komfort i Perfekt Harmoni

Cervo er designet for å tilby en fantastisk komfort uten å kompromittere på stilen. Den ergonomiske sålen med demping sikrer at hvert steg føles mykt og behagelig, mens meshpanelene gir god ventilasjon og holder føttene dine friske. Disse skoene er normale i størrelsen, så du kan være sikker på at de vil passe perfekt.

Allsidig og Stilren

Denne sneakeren er ikke bare funksjonell, men også utrolig stilren. Den hvite og beige fargekombinasjonen gir et elegant og tidløst utseende som passer til enhver garderobe. Enten du skal på jobb, ut på byen eller bare nyte en avslappet dag, vil Cervo være det perfekte tilskuddet til ditt antrekk.

Perfekte for Alle Anledninger

Cervo fra Roberto Rosso er like enkel å bruke til et sporty fritidsantrekk som til et mer formelt jobbantrekk. Skoene gir god demping og støtte, noe som gjør dem ideelle for lange dager på føttene. Du trenger ikke lenger å velge mellom stil og komfort – med Cervo får du begge deler.

Roberto Rosso Cervo er den perfekte skoen for den moderne kvinnen som ønsker både stil og komfort. Med sitt unike design, høykvalitetsmaterialer og ergonomiske såle, er disse skoene et must-have i enhver garderobe. Gjør deg klar til å imponere og føle deg fantastisk med Cervo på føttene!

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Roberto Rosso

Roberto Rosso er et italiensk skomerke med sko som raskt blir dine sesongfavoritter! Akkurat som årstidene varierer, gjør også skotrendene det. Derfor fokuserer Roberto Rosso på å velge et begrenset utvalg av designersko fra et bredt spekter av verdensledende motehusdesignere. Roberto Rosso feirer den milanesiske livsstilen og arven etter lestmakeren Roberto Rosso. Sko tilpasset anledninger er sentralt i det urbane italienske livet, og kolleksjonene er bygget rundt dette behovet. Merkets designfilosofi er å finne den perfekte balansen mellom stil og komfort, med produkter som mikser klassisk og trendy design. «Wearing Roberto Rosso is wearing Milan» Hvem var Roberto Rosso? Roberto Rosso var en lestmaker bosatt i Milano. Han ble kjent for sine mørkerøde palisander skomakerlester. Selv om trelester ikke lenger brukes i moderne skoproduksjon, er kunsten å balansere passform og design fortsatt like viktig. Vi er stolte av å fortsette arven etter Roberto Rosso, og hans motto er grunnlaget for hva vi gjør: «Last comes first when making shoes».

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.