Tilbud!

Roberto Rosso Sportana

kr 539

-51%
Roberto Rosso Sportana
Roberto Rosso Sportana kr 539
Dette produktet blir solgt ofte!

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Roberto Rosso er kjent for sine innovative og stilfulle sko, og Sportana er intet unntak. Med sin chunky såle og moderne design, tilbyr Sportana en perfekt balanse mellom stil og funksjonalitet som skiller seg ut i enhver skosamling. Disse sneakersene er designet med avansert teknologi som gir optimal støtdemping og stabilitet, noe som sikrer at føttene dine får maksimal komfort og minimal risiko for skade, uansett hvor dagen tar deg.

Unikt og Moderne Design

Sportana fra Roberto Rosso er mer enn bare et par sneakers; det er en stiluttalelse. Med sin kombinasjon av skinn, mesh og tekstilmaterialer, har denne skoen et unikt og moderne utseende som er både stilrent og pustende. Mesh-detaljene gir en luftighetsfølelse som holder føttene dine kjølige og komfortable gjennom hele dagen, mens de robuste panelene sørger for holdbarhet og støtte. Den sporty sålen tilfører en trendy touch som gjør disse skoene perfekte for både casual og sporty antrekk.

Avansert Teknologi for Maksimal Komfort

Roberto Rosso Sportana er utstyrt med avansert støtdempingsteknologi som sikrer at hvert steg du tar føles mykt og behagelig. Enten du går lange turer, løper ærender eller står på føttene hele dagen, gir disse skoene den støtten og dempingen du trenger. Den chunky sålen gir ikke bare et trendy utseende, men også ekstra stabilitet og komfort, noe som gjør Sportana til det ideelle valget for aktive dager.

Perfekte for Alle Anledninger

En av de største fordelene med Sportana er dens allsidighet. Disse sneakersene er perfekte for en rekke anledninger, fra avslappede helgeutflukter til mer aktive eventyr. Den stilige designen gjør at de passer godt til både jeans, skjørt og sportslige antrekk, mens komforten gjør dem til et utmerket valg for lange dager på føttene. Enten du skal på shoppingtur, på kontoret eller ut på en spasertur i parken, vil Sportana være dine trofaste følgesvenner.

90-talls Trenden er Tilbake

Med Sportana omfavner Roberto Rosso den populære 90-talls trenden som er tilbake for fullt. Den chunky sålen og de dristige designvalgene gir en nostalgisk følelse, samtidig som de oppfyller dagens krav til komfort og kvalitet. Dette gjør Sportana til det perfekte valget for de som ønsker å kombinere retro-stil med moderne funksjonalitet.

Kvalitet og Holdbarhet i Hver Detalj

Roberto Rosso er synonymt med kvalitet, og Sportana er intet unntak. Hver detalj er nøye gjennomtenkt for å sikre at skoene ikke bare ser bra ut, men også varer lenge. Fra de slitesterke materialene til den solide konstruksjonen, er disse skoene designet for å tåle daglig bruk og fortsatt se fantastiske ut. Investeringen i et par Sportana sneakers er en investering i langvarig stil og komfort.

En Must-Have for Motebevisste Kvinner

Hvis du er en kvinne som verdsetter både stil og komfort, er Roberto Rosso Sportana en uunnværlig del av garderoben din. Disse skoene tilbyr det beste fra begge verdener og sikrer at du alltid føler deg og ser bra ut, uansett hva dagen bringer. Ikke gå glipp av sjansen til å legge til disse trendy og funksjonelle sneakersene i skosamlingen din.

Roberto Rosso Sportana er mer enn bare et par sneakers; det er en livsstil. Med sitt unike design, avanserte teknologi og kompromissløse kvalitet, tilbyr disse skoene en opplevelse av komfort og stil som er vanskelig å matche. Gjør deg klar til å imponere og føle deg fantastisk med et par Sportana fra Roberto Rosso.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Roberto Rosso

Roberto Rosso er et italiensk skomerke med sko som raskt blir dine sesongfavoritter! Akkurat som årstidene varierer, gjør også skotrendene det. Derfor fokuserer Roberto Rosso på å velge et begrenset utvalg av designersko fra et bredt spekter av verdensledende motehusdesignere. Roberto Rosso feirer den milanesiske livsstilen og arven etter lestmakeren Roberto Rosso. Sko tilpasset anledninger er sentralt i det urbane italienske livet, og kolleksjonene er bygget rundt dette behovet. Merkets designfilosofi er å finne den perfekte balansen mellom stil og komfort, med produkter som mikser klassisk og trendy design. «Wearing Roberto Rosso is wearing Milan» Hvem var Roberto Rosso? Roberto Rosso var en lestmaker bosatt i Milano. Han ble kjent for sine mørkerøde palisander skomakerlester. Selv om trelester ikke lenger brukes i moderne skoproduksjon, er kunsten å balansere passform og design fortsatt like viktig. Vi er stolte av å fortsette arven etter Roberto Rosso, og hans motto er grunnlaget for hva vi gjør: «Last comes first when making shoes».