Tilbud!

Skechers Arch Fit 2.0 – Big League

kr 1249

-11%
Skechers Arch Fit 2.0 - Big League
Skechers Arch Fit 2.0 - Big League kr 1249
11 Igjen på lager!
Merke:Skechers

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Skechers Arch Fit 2.0 – Big League er den ideelle skoen for deg som søker en kombinasjon av stil, komfort og avansert buestøtte. Denne modellen er nøye utviklet for å gi optimal ergonomi og støtte, noe som gjør den til et perfekt valg for daglig bruk. La oss utforske de mange funksjonene som gjør denne skoen til et ypperlig valg for enhver som ønsker komfort og støtte i hverdagen.

Overdel og Materialer

Skoens overdel er laget av pustende mesh-materiale som sikrer god ventilasjon og holder føttene dine kjølige og tørre gjennom dagen. Den lette konstruksjonen sammen med snørebånd gir en sikker og tilpasset passform, noe som gjør dem behagelige å bruke over lengre perioder.

Innleggssåle med Buesupport

Hjertet av Skechers Arch Fit 2.0 – Big League ligger i den innovative Arch Fit-innleggssålen. Denne sålen er designet med innebygd buestøtte som gir ekstra støtte til fotbuen, noe som reduserer stress og belastning på føttene. Dette bidrar til å forebygge smerter og skader på føtter og ben, og gjør skoen ideell for personer som er mye på beina.

Avtagbar Innersåle

Den avtagbare innersålen former seg etter foten din, noe som gir en personlig tilpasset passform. Denne sålen hjelper også med å redusere støt og forbedre vektfordelingen, noe som øker komforten og reduserer risikoen for tretthet i føttene.

Ergonomisk Design

Med en hæl på 4,5 cm gir skoen en liten høydeøkning samtidig som den opprettholder komfort og stabilitet. Denne høyden er optimal for å støtte en naturlig gangart og bidra til å redusere belastningen på føttene.

Yttersåle

Den fleksible yttersålen er designet for å gi godt grep på ulike underlag. Dette sikrer at du kan bevege deg trygt og stabilt, uansett hvor du går. Yttersålen er også slitesterk, noe som gjør skoene egnet for daglig bruk uten å miste funksjonaliteten.

Vegansk og Miljøvennlig

Skechers Arch Fit 2.0 – Big League er laget av 100% veganske materialer. Dette betyr at ingen animalske produkter er brukt i produksjonen av skoen, noe som gjør den til et etisk valg for de som ønsker å redusere sin miljøpåvirkning.

Enkelt Vedlikehold

For enkel vedlikehold kan skoene vaskes i maskin på maks 30 grader. Dette gjør det enkelt å holde dem rene og friske, noe som forlenger levetiden til skoene dine.

Skechers Arch Fit 2.0 – Big League er en sko som tilbyr ekstrem komfort, avansert buestøtte og et elegant design. Den pustende mesh-overdelen, Arch Fit-innleggssålen med innebygd buestøtte, og den avtagbare innersålen som former seg etter foten din, sikrer at føttene dine får den støtten og komforten de trenger. Med en fleksibel yttersåle som gir godt grep og en hæl på 4,5 cm, er denne skoen både funksjonell og stilig. Legg til det faktum at den er laget av 100% veganske materialer og er maskinvaskbar, og du har en sko som er like praktisk som den er komfortabel. Perfekt for daglig bruk, Skechers Arch Fit 2.0 – Big League vil holde føttene dine lykkelige og sunne hele dagen lang.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Skechers

Skechers er et amerikansk skomerke som ble grunnlagt i 1992. De er kjent for å lage komfortable og moderne sko for både kvinner, menn og barn. Skechers har et bredt utvalg av sko, fra joggesko til sandaler og støvler. De er også kjent for å bruke teknologi i sine sko, som for eksempel luftavkjølte såler og memory foam. Skechers er tilgjengelig over hele verden og er en populær merkevare blant mange.
skechers logo