ICIW Training Tights Padel Tennis

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Nylon 74%
• Spandex 26%

ICIW Training Tights Padel Tennis er et must-have for alle seriøse idrettsutøvere. Med sitt komfortable materiale og god passform, gir disse tightsene deg den støtten du trenger for å oppnå dine mål på banen.

Designet for å bevege seg med kroppen din, reduserer disse tightsene friksjon og gir deg frihet til å fokusere på spillet ditt. Med en høy midje og justerbare stropper, sørger disse tightsene for en sikker passform gjennom hele treningen.

ICIW’s Training Tights Padel Tennis er også laget med et pustende materiale som holder deg tørr og komfortabel, selv under de mest intense øktene. De er også utstyrt med refleksdetaljer som gir økt synlighet i dårlig belyste områder.

Så hvis du vil ha den beste støtten for dine idrettsprestasjoner, velg ICIW’s Training Tights Padel Tennis. Optimalisert for å være både komfortable og selgende, vil disse tightsene gjøre deg klar til å mestre alle dine utfordringer på banen.

Icaniwill - iciw logo
ICANIWILL (ICIW) er et svensk merke som produserer treningsklær og tilbehør. Deres produkter er kjent for å være av høy kvalitet og for å ha et stilrent design. ICIW har et stort utvalg av produkter, inkludert treningsbukser, treningsgensere, sports-bh, treningssokker og tilbehør som håndvekter og treningsmatter. Merket har et sterkt fokus på å fremme en aktiv livsstil og har et bredt spekter av kunder, fra profesjonelle idrettsutøvere til personer som trener for å holde seg i form. ICIW er også kjent for å være miljøvennlig, ved å bruke bærekraftige materialer i produksjonen av sine produkter.

Brand

ICIW | ICANIWILL

Icaniwill er et svenskt treningsmerke som tilbyr et bredt utvalg av treningstøy og tilbehør for dame og herre. Merket fokuserer på å skape kvalitetsprodukter som inspirerer og motiverer kvinner og menn til å nå sine fitnessmål. Produktene deres er laget av høy kvalitet materialer og er designet for å tåle intens trening. Icaniwill har også et stort fokus på bærekraft og bruker miljøvennlige materialer i produksjonen av sine produkter.
iciw logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.