Puma Dealer Jogger

Merke:Puma

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Polyester 100%

Puma Dealer Jogger er den ultimate golfbuksen for menn som ønsker å se bra ut på golfbanen og samtidig oppleve komfort og funksjonalitet. Denne buksen er spesielt designet for å gi deg en stilfull og avslappet look, samtidig som den oppfyller kravene til en effektiv golfbuksene.

En av de viktigste egenskapene til Puma Dealer Jogger er dens høye komfortnivå. Denne golfbuksen er laget av et mykt og elastisk materiale som beveger seg med kroppen din. Med Puma Dealer Jogger vil du kunne konsentrere deg fullt og helt om spillet ditt, uten å bli hindret av en ubehagelig bukse.

En annen viktig funksjon ved Puma Dealer Jogger er dens fukttransporterende teknologi. Denne teknologien gjør at buksen transporterer svette og fuktighet bort fra kroppen din, slik at du alltid holder deg tørr og komfortabel selv under de mest intense spillene. Dette er spesielt viktig for golfspillere som kan spille i timesvis i varmt og fuktig vær. Med Puma Dealer Jogger kan du holde deg frisk og tørr hele dagen.

Puma Dealer Jogger er også svært praktisk. Den har flere lommer som gir deg mulighet til å oppbevare nøkler, mobiltelefon eller scorekort på en enkel og praktisk måte. Dette gjør det lettere for deg å fokusere på spillet, og du slipper å bekymre deg for å miste viktige ting. Puma Dealer Jogger har også en justerbar benslengde, slik at du kan tilpasse den etter dine preferanser og behov.

Puma Dealer Jogger kommer i en klassisk navy-farge, som gjør at den passer perfekt til enhver golfstil. Buksen har en stilren og moderne design, som gir deg mulighet til å se bra ut på banen. Du vil definitivt skille deg ut fra mengden med denne golfbuksen.

Puma er en av verdens ledende produsenter av sportsutstyr, og Puma Dealer Jogger er et av deres mest populære produkter. De har lagt stor vekt på å utvikle en golfbuks som både ser bra ut og er funksjonell, og Puma Dealer Jogger er resultatet av deres harde arbeid og dedikasjon. Med denne buksen vil du kunne oppleve komfort, funksjonalitet og stil på samme tid.

Kort oppsummert er Puma Dealer Jogger den perfekte golfbuksen for menn som ønsker å oppleve en kombinasjon av stil og funksjonalitet på golfbanen. Den er laget av et mykt og elastisk materiale som gir deg full bevegelsesfrihet, samtidig som den transporterer fuktighet bort fra kroppen din for å holde deg tørr og komfortabel.

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.

Hjemmetrening