Puma Cloudspun Colorblock 1/4 Zip

Merke:Puma

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Polyester 87%
• Elastan 13%

Puma Cloudspun Colorblock 1/4 Zip er den ultimate golf overdelen for herre som ønsker både stil og komfort på golfbanen. Denne overdelen er designet med høy kvalitet og funksjonalitet i tankene, og vil definitivt gjøre deg til den best kledde spilleren på banen.

En av de største fordelene med Puma Cloudspun Colorblock 1/4 Zip er stoffet det er laget av. Cloudspun-materialet er utrolig mykt og lett, og gir en følelse av luksus som vil få deg til å føle deg som om du spiller i en drøm. I tillegg er stoffet fukttransporterende, som vil holde deg tørr og komfortabel under hele spillet.

Overdelen har en 1/4 zip i front som gir deg muligheten til å justere ventilasjonen etter behov. Hvis du føler deg varm, kan du enkelt åpne glidelåsen for å få mer luftstrøm, og hvis du føler deg kald, kan du enkelt lukke den for å holde deg varm.

Det er ikke bare stoffet og funksjonaliteten som gjør Puma Cloudspun Colorblock 1/4 Zip til en fantastisk overdelen. Designet er også utrolig stilig og moderne. Colorblock-designet i forskjellige farger gir et friskt utseende som garantert vil tiltrekke seg oppmerksomhet. Denne overdelen vil definitivt gjøre at du skiller deg ut på golfbanen.

Puma Cloudspun Colorblock 1/4 Zip er ikke bare stilfull og komfortabel, men den er også svært allsidig. Overdelen kan brukes både som et lag under en jakke på kalde dager eller alene på varme dager. Den er også egnet for andre sportsaktiviteter som løping eller trening på treningsstudioet.

For de som er opptatt av miljøet, er det verdt å merke seg at Puma Cloudspun Colorblock 1/4 Zip er laget med resirkulert polyester, noe som reduserer avfall og bidrar til en mer bærekraftig produksjonsprosess.

Samlet sett er Puma Cloudspun Colorblock 1/4 Zip den perfekte golf overdelen for herre som ønsker både stil og funksjonalitet på banen. Med sin utrolig myke og lett Cloudspun-materiale, fukttransporterende egenskaper, stilige design og allsidighet, vil denne overdelen garantert bli en favoritt blant golfspillere.

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.