Puma Cloudspun Monarch Polo

kr 699

Puma Cloudspun Monarch Polo
Puma Cloudspun Monarch Polo kr 699
11 Igjen på lager!
Merke:Puma

Gratis frakt om du melder deg inn i kundeklubben

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Opplev enestående komfort og ytelse med Puma Cloudspun Monarch Polo. Denne poloskjorten er designet for golfere som ønsker det beste av både stil og funksjonalitet. Laget med PUMAs innovative CLOUDSPUN-teknologi, gir den en luksuriøs mykhet, eksepsjonell fukttransport og en fireveis stretch som sikrer full bevegelsesfrihet på golfbanen.

Egenskaper:

  • CLOUDSPUN-teknologi: Skjorten føles som bomull, men er laget av et spesialstrikket stoff som er utrolig mykt, fukttransporterende og elastisk i alle retninger. Dette gir deg en uovertruffen komfort og holder deg tørr og avkjølt selv under de mest krevende forhold.
  • Fireveis stretch: Materialet gir full bevegelsesfrihet, slik at du kan fokusere på spillet uten å føle deg begrenset. Denne egenskapen er spesielt viktig for golfere som trenger fleksibilitet i alle svinger.
  • Ytelsespassform: Med en litt bredere passform i skuldrene, brystet og ermene, sikrer denne poloskjorten maksimal komfort og bevegelsesfrihet under spill. Den er designet for å gi deg en perfekt balanse mellom stil og funksjon.
  • Lett å vedlikeholde: Skjorten er enkel å vaske i maskin, noe som gjør vedlikeholdet enkelt og praktisk.

Materiale og opprinnelse:

  • Materiale: Laget av 94% polyester og 6% elastan, gir denne kombinasjonen en holdbar og fleksibel skjorte som holder seg fin over tid.

Design og bruk:

  • Lukkemekanisme: Skjorten har en pull-on lukking, som gjør det enkelt å ta den av og på.
  • Stil og kultur: Puma Golf er kjent for å utfordre grenser og skape produkter som ikke bare presterer godt, men også ser bra ut. Cloudspun Monarch Polo er intet unntak, med sitt moderne design og høye funksjonalitet.

Puma Cloudspun Monarch Polo er den perfekte kombinasjonen av komfort, stil og ytelse. Med sin myke følelse, utmerkede fukttransport og fireveis stretch, er denne poloskjorten ideell for golfere som vil se bra ut og føle seg bra på banen. Den litt bredere passformen gir ekstra komfort og bevegelsesfrihet, mens det enkle vedlikeholdet gjør den praktisk for daglig bruk. Velg Puma Cloudspun Monarch Polo for en førsteklasses golfopplevelse med en skjorte som virkelig lever opp til

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo