Puma Pure Monogram Polo

kr 649

Puma Pure Monogram Polo
Puma Pure Monogram Polo kr 649
Bare 10 igjen på lager!
Merke:Puma

Gratis frakt om du melder deg inn i kundeklubben

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Puma Pure Monogram Polo er en stilig og komfortabel poloskjorte, perfekt for golfentusiaster som ønsker å kombinere ytelse med eleganse. Denne tekniske golfskjorten er designet for å holde deg tørr og fokusert gjennom hele runden, samtidig som den gir en moderne og sofistikert look.

Egenskaper:

  • DryCell-teknologi: Puma Pure Monogram Polo er utstyrt med DryCell-teknologi, som effektivt transporterer vekk fuktighet fra kroppen. Dette holder deg tørr og komfortabel, slik at du kan holde fokus på spillet ditt.
  • Fireveis stretch: Med sitt fireveis stretchmateriale gir denne poloskjorten deg full bevegelsesfrihet. Dette er spesielt viktig for golfspillere som trenger fleksibilitet i alle bevegelser.
  • Overlegen pusteevne: Stoffet er konstruert for å gi overlegen pusteevne, noe som sikrer at du holder deg avkjølt selv på varme dager.
  • Rask tørking: Materialet tørker raskt, slik at du alltid føler deg frisk og klar til neste utfordring.
  • Detaljer i designet: Poloskjorten har et stilfullt all-over print som gir et moderne preg. Den er også utstyrt med en treknappslukking for et klassisk utseende.
  • PUMA Cat-logo: Den ikoniske PUMA Cat-logoen er diskret plassert, noe som gir skjorten et sportslig, men elegant uttrykk.

Materiale og passform:

  • Materiale: 100% polyester, noe som gir en lett og slitesterk skjorte som tåler intensiv bruk.
  • Passform: Regular fit, som gir en standard passform som passer de fleste kroppsformer uten å være for stram eller for løs.

Puma Pure Monogram Polo er den perfekte blandingen av funksjonalitet og stil. Med sin avanserte DryCell-teknologi og fireveis stretchmateriale, gir denne poloskjorten deg den komforten og fleksibiliteten du trenger for å yte ditt beste på golfbanen. Den overlegen pusteevnen og raske tørkeegenskapene sørger for at du alltid føler deg fresh, selv på de varmeste dagene. Det stilige designet og den klassiske treknappslukkingen gjør at denne skjorten også passer perfekt til en uformell dag utenfor banen. Velg Puma Pure Monogram Polo for en teknisk avansert og stilfull oppgradering av golfgarderoben din.

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo