ICIW Stride 2-in-1 Shorts Men

Gratis frakt om du melder deg inn i kundeklubben

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

Indre Kortbukse:
• Polyester 75%
• Spandex 25%

Ytre shorts:
• Resirkulert Polyester 90%
• Spandex 10%

ICIW Stride 2-in-1 Shorts Men er den perfekte løsningen for deg som ønsker å kombinere funksjonalitet og komfort i en og samme short. Shortsen er laget av et pustende og hurtigtørkende materiale, som holder deg tørr og komfortabel under treningen. Den innebygde tightsen gir ekstra støtte og komfort, samtidig som den også fungerer som en sikkerhet for at shortsen ikke glir opp under aktivitet.

Med et justerbart midjebelte og reflekterende detaljer, sørger Stride 2-in-1 Shorts Men for optimal bevegelsesfrihet og synlighet i dårlig belysning. Det er en must-have å ha ICIW Stride 2-in-1 Shorts for deg som ønsker å ta din trening til neste nivå!

ICIW Logo
ICANIWILL (ICIW) er et svensk merke som produserer treningsklær og tilbehør. Deres produkter er kjent for å være av høy kvalitet og for å ha et stilrent design. ICIW har et stort utvalg av produkter, inkludert treningsbukser, treningsgensere, sports-bh, treningssokker og tilbehør som håndvekter og treningsmatter.

Merket har et sterkt fokus på å fremme en aktiv livsstil og har et bredt spekter av kunder, fra profesjonelle idrettsutøvere til personer som trener for å holde seg i form. ICIW er også kjent for å være miljøvennlig, ved å bruke bærekraftige materialer i produksjonen av sine produkter.

Brand

ICIW | ICANIWILL

Icaniwill er et svenskt treningsmerke som tilbyr et bredt utvalg av treningstøy og tilbehør for dame og herre. Merket fokuserer på å skape kvalitetsprodukter som inspirerer og motiverer kvinner og menn til å nå sine fitnessmål. Produktene deres er laget av høy kvalitet materialer og er designet for å tåle intens trening. Icaniwill har også et stort fokus på bærekraft og bruker miljøvennlige materialer i produksjonen av sine produkter.
iciw logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.