ECCO M Golf Biom C4 White

Merke:Ecco

Gratis frakt om du melder deg inn i kundeklubben

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag
Sikker betaling

Når moderne teknologi og klassisk design går hånd i hånd, oppstår det enestående produkter som ECCO M Golf Biom C4 Golfsko. Dette er ikke bare et par sko, men et mesterstykke av innovasjon og komfort, designet for golfentusiaster som ikke vil inngå kompromisser på ytelse eller stil.

Pustende Komfort møter Innovativ Ytelse

ECCO M Golf Biom C4 Golfskoen representerer det ypperste innen komfort og ytelse. Med en GORE-TEX SURROUND®-utførelse som tilbyr 360 graders pusteevne samtidig som de er 100% vanntette, sikrer disse skoene at føttene dine forblir tørre og komfortable uansett værforhold. Den unike EXHAUST GRID-teknologien tillater luft å ventilere direkte mot fotsålen, noe som sikrer en kjølig og behagelig opplevelse gjennom hele dagen.

Eksepsjonelt Materiale og Banebrytende Teknologi

Laget av ECCO Performance-skinn fra våre egne garverier, kombinert med en superelastisk nettingsokk, tilbyr disse golfskoene en uslåelig kombinasjon av holdbarhet, fleksibilitet og støtte. ECCO FLUIDFORM™ Direct Comfort Technology garanterer enestående demping, fraspark og fleksibilitet, noe som gjør hver runde på golfbanen til en fornøyelse.

Med BIOM® NATURAL MOTION®-teknologien, blir du plassert nærmere bakken for forbedret stabilitet og kontroll. Dette tillater en mer naturlig bevegelsesfrihet og øker fotens ytelse, uavhengig av terreng.

Grep, Stabilitet og Presisjon

Den innovative ECCO MTN GRIP-yttersålen er designet med tre forskjellige soner som tilbyr optimalt grep, stabilitet og rotasjonsstøtte, noe som er essensielt for kraft og presisjon i svingbevegelsen. Dette gjør ECCO M Golf Biom C4 til den ideelle skoen for golfspillere på alle nivåer.

Det avanserte BOA® Fit-systemet sikrer en perfekt passform med fininnstilt presisjon, lettjusterbart for maksimal komfort og støtte under alle slags forhold. Dette systemet gjør det enkelt å tilpasse skoenes passform på sekunder, slik at du kan fokusere fullt ut på spillet.

ECCO M Golf Biom C4 Golfskoen er en revolusjon innen golfsko-teknologi, som kombinerer banebrytende funksjoner med eksepsjonell komfort og stil. Enten du er en erfaren golfer eller ny på greenen, vil disse skoene utvilsomt heve spillet ditt til nye høyder. Gjør deg klar til å oppleve enestående ytelse og komfort på golfbanen med ECCO M Golf Biom C4.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Ecco

Ecco er et dansk skomerke som ble grunnlagt i 1963. De er kjent for å lage kvalitetssko av lær og har et bredt utvalg av både hverdagssko og sko til spesielle anledninger. Ecco fokuserer på komfort og funksjonalitet, og mange av deres sko er designet for å være både stilige og praktiske. Merket har også et sterkt fokus på bærekraft, og jobber for å minimere sitt miljøavtrykk gjennom hele produksjonsprosessen.
Ecco logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.