Skechers Go Golf Max – Fairway 4 Golfsko

kr 1189

Skechers Go Golf Max - Fairway 4 Golfsko kr 1189
Dette produktet blir solgt ofte!
Merke:Skechers

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Skechers GO GOLF Max – Fairway 4 golfsko for herre er utviklet for å gi deg den beste komforten og støtten på golfbanen hele dagen. Med sitt avanserte design og innovative teknologier, er disse skoene skapt for å hjelpe deg med å dominere banen under alle forhold.

Komfort og Støtte

Skechers GO GOLF Max – Fairway 4 er utstyrt med en Goga Max-teknologi innersåle som gir høy tilbakestøting og demping. Denne innersålen er designet for å maksimere komforten og gi optimal støtte til føttene dine gjennom hele dagen. Enten du går lange distanser mellom hullene eller står stille for å ta et slag, vil føttene dine være godt beskyttet og støttet.

Lettvektsdemping

Skoens ULTRA FLIGHT® demping er både lett og responsiv, noe som gir en behagelig og effektiv opplevelse. Denne teknologien sikrer at skoene ikke føles tunge, samtidig som de gir den nødvendige dempingen for å beskytte føttene dine mot støt og belastning.

Vannavstøtende Design

Med en vannavstøtende konstruksjon kan du være sikker på at føttene dine holder seg tørre selv under fuktige forhold. Dette gjør Skechers GO GOLF Max – Fairway 4 til et perfekt valg for golfspillere som ikke lar seg stoppe av litt regn.

Design og Materialer

Overdelen på disse golfskoene består av et snøre-mesh med syntetiske overlegg som gir både pusteevne og støtte. Mesh-materialet sikrer at føttene dine får nok ventilasjon, mens de syntetiske overleggene gir ekstra holdbarhet og støtte der det trengs mest.

Slitesterk og Spikeless Yttersåle

Den spikeless, holdbare TPU yttersålen gir utmerket grep og stabilitet på ulike underlag, samtidig som den er skånsom mot golfbanene. Denne yttersålen sikrer at du kan bevege deg fritt og sikkert, uten å bekymre deg for å miste fotfestet.

Design Detaljer

Skechers GO GOLF Max – Fairway 4 har også detaljer som gir den et stilfullt og sporty utseende. Med Skechers GO GOLF® logoen synlig, får du en sko som både ser bra ut og yter på toppnivå.

Skechers GO GOLF Max – Fairway 4 golfsko for herre er den perfekte kombinasjonen av komfort, funksjonalitet og stil. Med Goga Max-teknologi innersåle for høy tilbakestøting og demping, ULTRA FLIGHT® lettvektsdemping, og en vannavstøtende konstruksjon, er disse skoene skapt for å gi deg den beste opplevelsen på golfbanen. Overdelen av snøre-mesh med syntetiske overlegg gir pusteevne og støtte, mens den spikeless TPU yttersålen sikrer godt grep og stabilitet.

Disse skoene er et ideelt valg for enhver golfspiller som ønsker å forbedre sitt spill med stil og komfort. Skechers GO GOLF Max – Fairway 4 vil holde føttene dine komfortable og godt støttet gjennom hele dagen, slik at du kan fokusere på å dominere golfbanen.

Brand

Skechers

Skechers er et amerikansk skomerke som ble grunnlagt i 1992. De er kjent for å lage komfortable og moderne sko for både kvinner, menn og barn. Skechers har et bredt utvalg av sko, fra joggesko til sandaler og støvler. De er også kjent for å bruke teknologi i sine sko, som for eksempel luftavkjølte såler og memory foam. Skechers er tilgjengelig over hele verden og er en populær merkevare blant mange.
skechers logo

Hjemmetrening