On Cloudrock 2 Waterproof Herre

Merke:On

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

On Cloudrock 2 Waterproof herre er et kraftfullt og stilig skomerke som gir deg den ultimate løpe opplevelsen, selv i de mest utfordrende værforholdene. Dette skoene er utstyrt med en vannavstøtende teknologi som holder føttene dine tørre og komfortable, uansett vær.

Skoene har et unikt design med en innovativ overdel i tekstil og et skinnende yttersåle i gummi, noe som gir et sporty utseende. Dette gjør at du kan bevege deg med stil og selvtillit i alle situasjoner.

Med en bred og støttende overdel og en komfortabel innsåle, tilbyr On Cloudrock 2 Waterproof Man en sikker og komfortabel passform. Sålen er utstyrt med Ons revolusjonerende CloudTec-teknologi, som gir en myk og responsiv løp, samtidig som den gir en stabil og sikker landing ved hver steg.

On Cloudrock 2 Waterproof Man passer perfekt for løpere som ønsker en sporty stil og en høy ytelse, selv når været er mot deg. Skoene har en slitesterk yttersåle som gir en god grep på alle underlag, noe som gjør at du alltid kan bevege deg sikkert og stabilt.

Alt i alt er On Cloudrock 2 Waterproof Man et topp moderne skomerke som tilbyr enestående komfort, stil og ytelse, uansett værforhold. Så, hvis du ønsker å oppleve en ny nivå av løping, er dette skoene for deg!

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

On

On er et sveitsisk merke for sko som er kjent for sine høytytende, lette løpesko. Merkets mål er å lage sko som gir en naturlig og effektiv løpeopplevelse. De bruker en unik “cloudtec” teknologi i sålene som gir dem demping og energireturn. On’s sko er designet for løpere i alle nivåer, fra nybegynnere til profesjonelle. Merket tilbyr også et bredt spekter av farger og stiler, noe som gjør dem både funksjonelle og stilige. On har blitt anerkjent for sin innovative design, høykvalitetsmaterialer og engasjement for bærekraft.
On logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.

Hjemmetrening