Tilbud!

Noodles Rodeo Foam – Unisex

kr 189

-37%
Noodles Rodeo Foam Dame
Noodles Rodeo Foam - Unisex kr 189
Dette produktet blir solgt ofte!
Merke:Noodles

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Noodles Rodeo Foam er de perfekte sandalene for varme dager eller til innebruk. Disse komfortable slippersene gir føttene dine muligheten til å slappe av, samtidig som de gir en tettsittende passform som gjør at du kan bevege deg fritt. Laget i plastikk-materiale, er disse sandalene ideelle for fuktige forhold, enten langs stranden eller på regnfulle sommerdager.

Uovertruffen Komfort og Støtte

Noodles Rodeo Foam sandaler er laget av mykt 100% EVA-materiale, designet for å gi deg den ultimate følelsen av luksus for føttene dine. Enten du er innendørs eller utendørs, på jobb eller hjemme, vil disse slippersene gi deg maksimal komfort og støtte. Med et nøye beregnet tykkelsesnivå sikrer de optimal demping, slik at føttene dine får den støtten de fortjener.

Perfekte for Alle Anledninger

Disse slippersene er ikke bare stilige, men også svært funksjonelle. Den tettsittende passformen sørger for at de sitter godt på foten, slik at du kan bevege deg fritt uten å bekymre deg for at de skal falle av. Dette gjør dem perfekte for både avslappede dager hjemme og aktive dager utendørs.

Ideelle for Fuktige Forhold

Laget av slitesterkt plastikk-materiale, er Noodles Rodeo Foam sandaler ideelle for bruk i fuktige miljøer. Enten du går langs stranden eller håndterer regnfulle sommerdager, vil disse sandalene holde føttene dine komfortable og beskyttede. De er også enkle å rengjøre, noe som gjør dem til et praktisk valg for enhver situasjon.

Luksus i Hverdagen

Legg til litt luksus i hverdagen din med Noodles Rodeo Foam. Disse slippersene er designet for å gi deg den beste opplevelsen av komfort og velvære. Glem ubehagelige sandaler som ikke gir tilstrekkelig støtte – Noodles Rodeo Foam er her for å ta vare på føttene dine, uansett hvor du går.

Noodles Rodeo Foam er de perfekte sandalene for både mann og dame som ønsker både komfort og stil. Med deres myke EVA-materiale, tettsittende passform og evne til å håndtere fuktige forhold, er disse slippersene ideelle for alle anledninger. Bestill dine Noodles Rodeo Foam i dag og opplev den ultimate følelsen av komfort og luksus for føttene dine.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Noodles

Noodles er et norsk skomerke som spesialiserer seg på “canvas boat”-sko. Merket ble født etter en reise til Kina og oppdagelsen av billige lerretssko på gaten. Noodles har nå blitt en populær merkevare og tilbyr et bredt utvalg av skodesign, inkludert sneakers og Runabout. Merket er kjent for å ha stilige og kvalitetsrike sko som passer for en rekke anledninger.
Noodles logo