Puma GS-Softride Slide

Merke:Puma

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Puma GS-Softride Slide er en stilfull og komfortabel golfsandal designet for herre. Denne sandalen er ideell for golfentusiaster som ønsker en kul og avslappet stil samtidig som de holder seg komfortable mens de beveger seg rundt i klubbhuset.

Med sin innovative design gir Puma GS-Softride Slide brukerne muligheten til å holde føttene kjølige og komfortable. Sandalene har en myk og pustende overdel, som er laget av et slitesterkt syntetisk materiale. Dette gir en følelse av komfort og støtte når man beveger seg rundt, og samtidig holder føttene kjølige og tørre i varme omgivelser.

Sandalene har også en spesiell skumsåle som gir ekstra støtdemping og støtte til foten. Dette gjør Puma GS-Softride Slide til en perfekt følgesvenn når du skal bevege deg rundt i klubbhuset eller på golfbanen. I tillegg til å gi støtdemping og komfort, er skumsålen også veldig lett og fleksibel, noe som gjør at sandalen er enkel å bevege seg rundt med.

Puma GS-Softride Slide har en elegant og moderne stil som skiller seg ut fra andre golfsandaler. Sandalen er tilgjengelig i ulike farger og design, og gir dermed brukerne muligheten til å velge den som passer best til deres personlige stil og preferanser. Uansett hvilken farge eller design man velger, vil sandalene definitivt tiltrekke seg oppmerksomhet på golfbanen.

En annen flott funksjon av Puma GS-Softride Slide er dens enkle og raske justeringssystem. Sandalene har et bånd som kan justeres, slik at de passer perfekt til føttene dine. Dette gir brukerne en behagelig og tilpasset følelse når de beveger seg rundt i klubbhuset eller på banen.

Til slutt, er Puma GS-Softride Slide en golfsandal som er laget for å vare. Den er konstruert av kvalitetsmaterialer og har en holdbar gummisåle som gir god trekkraft og stabilitet på ulike overflater. Dette gjør at sandalene er en god investering for enhver golfer som ønsker å være komfortabel og stilfull når de beveger seg rundt i klubbhuset.

Samlet sett, er Puma GS-Softride Slide en fantastisk golfsandal som vil tilby komfort og stil for enhver bruker. Med sin innovative design, høy kvalitet og stilfulle utseende, vil sandalene definitivt være et flott tillegg til enhver golfentusiasts garderobe.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.