Ugg Maxxer Strap Slide

Merke:Ugg

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Ugg Maxxer Strap Slide er den perfekte sommersandalen som gir en fantastisk komfortabel og stilig opplevelse. Dette er en sandal som vil gjøre føttene dine glade, uansett hvor du går. Ugg Maxxer Strap Slide er utformet for å gi maksimal komfort, og er laget av materialer av høyeste kvalitet som garanterer holdbarhet og støtte til føttene dine.

Ugg Maxxer Strap Slide har et enkelt og elegant design, med to justerbare stropper som sørger for at sandalen passer perfekt til føttene dine. Denne sandalen er ideell for alle som ønsker en stilfull og behagelig sandal, og er spesielt egnet for folk som trenger støtte og komfort til føttene.

En av de største fordelene med Ugg Maxxer Strap Slide er at den er laget av materialer av høyeste kvalitet, som skinn og gummi. Dette gir sandalen en utmerket holdbarhet og støtte, samtidig som den føles myk og komfortabel mot huden. Sandalen har også en lett såle som gir en god demping, noe som er ideelt for personer som går mye.

Ugg Maxxer Strap Slide er tilgjengelig i flere forskjellige farger, slik at du kan velge en som passer perfekt til din personlige stil. Uansett om du går for den klassiske svarte eller brune fargen, eller ønsker å skille deg ut med en mer livlig farge som rød eller rosa, så vil Ugg Maxxer Strap Slide gjøre en flott tilføyelse til garderoben din.

En annen stor fordel med Ugg Maxxer Strap Slide er at den er enkel å ta på og av. Sandalen har en praktisk borrelås, som gjør det enkelt å justere stroppene og sørge for at sandalen passer perfekt til føttene dine. Dette gjør Ugg Maxxer Strap Slide til den perfekte sandalen for de som ønsker å kunne ta på og av sandalene raskt og enkelt.

Ugg Maxxer Strap Slide er også en svært allsidig sandal, som kan brukes både til hverdags og til mer formelle anledninger. Sandalen kan enkelt styles med alt fra jeans og shorts til kjoler og skjørt, og vil alltid gi et elegant og sofistikert utseende.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Ugg

Ugg er et australsk merke som er kjent for å produsere komfortable og varme sko og støvler. Merket ble grunnlagt i 1978, og deres signaturprodukt er Ugg-støvlene som er laget av saueskinn. Disse støvlene er populære for deres myke og varme interiør som holder føttene varme i kaldt vær. Ugg har også utvidet til å tilby andre sko- og tilbehørsprodukter som sandaler, tøfler og vesker.
Ugg logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.