Tilbud!

Ergobio Wing Herre

kr 389

-61%
Ergobio Wing Herre
Ergobio Wing Herre kr 389
Dette produktet blir solgt ofte!
Merke:Ergobio

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Ergobio Wing, skoene som er designet for å møte behovene til den moderne, aktive mannen. Disse sneakersene kombinerer stil og funksjonalitet på en måte som gjør dem ideelle for både trening og fritid. Med deres innovative dempende såle og pustende mesh-overdel, tilbyr Ergobio Wing en enestående komfort og ytelse som varer hele dagen.

Eksepsjonell Støtdemping og Komfort

Ergobio sin innovative dempende såle gir eksepsjonell støtdemping, noe som gjør Ergobio Wing perfekt for både jobb og lett trening. Hvert steg føles som om du går på skyer, takket være den dempende yttersålen som gir en myk og behagelig opplevelse. Enten du er på vei til treningsstudioet eller tar en rolig spasertur, vil disse skoene gi deg den komforten du trenger.

Pustende og Lett Konstruksjon

Den pustende mesh-overdelen sørger for optimal luftsirkulasjon, slik at føttene dine holder seg avkjølt og komfortable hele dagen. Den lette konstruksjonen av Ergobio Wing gjør dem perfekte for daglig bruk, uansett om du er aktiv eller slapper av. Disse skoene er himmelsk lette, og du vil nesten ikke merke at du har dem på.

Stilrent Design og Presis Håndverk

Ergobio Wing er designet med et stilrent utseende og presis håndverk, noe som gjør dem til et perfekt tilskudd i din aktive livsstil. Det kule designet gir et sporty preg til ethvert antrekk, slik at du alltid ser bra ut, uansett hvor du er. Disse sneakersene passer like godt til treningsklær som til hverdagsantrekk.

Allsidige og Funksjonelle

Disse skoene er ideelle for en rekke aktiviteter, fra jobb og lett trening til fritid og avslappende spaserturer. Ergobio Wing er den perfekte kombinasjonen av stil, komfort og ytelse, og de passer perfekt inn i enhver aktiv livsstil. Skaff deg et par i dag og opplev forskjellen.

Ergobio Wing er de ultimate sneakersene for menn som verdsetter både stil og komfort. Med deres innovative dempende såle, pustende mesh-overdel og lette konstruksjon, er disse skoene perfekte for alle dine daglige aktiviteter. Bestill dine Ergobio Wing i dag og opplev den perfekte kombinasjonen av stil, komfort og ytelse.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Ergobio

ERGOBIO er et norsk skomerke som, basert på lang erfaring, produserer allsidige hverdagssko til en god pris. Skoene kommer i stilrene fargekombinasjoner og lekre design som passer til de fleste anledninger. Med fokus på komfort, leverer ERGOBIO komfortable fritidssko for både dame og herre. Inspirert av menneskets bevegelse og anatomi, er ERGOBIOs produkter laget for komfort, glede og natur. Skoene er utstyrt med markedets nyeste teknologier og materialer, noe som sikrer både kvalitet og funksjonalitet. Bestill dine ERGOBIO-sko og opplev den perfekte kombinasjonen av stil og komfort.
Ergobio logo