Tilbud!

Noodles Waveblade Herre

kr 589

-46%
Noodles Waveblade Herre
Noodles Waveblade Herre kr 589
12 Igjen på lager!
Merke:Noodles

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Noodles Waveblade sneakers er det perfekte valget for den moderne mannen som ønsker å kombinere stil med komfort. Disse sporty joggeskoene gir det lille ekstra til looken din og er ideelle for hverdagsbruk.

Optimal Komfort og Støtte

Waveblade er utstyrt med en dempende ergonomisk såle som gir god støtte og en utrolig behagelig følelse på foten. Den innovative dempingsteknologien sørger for en myk og støtabsorberende opplevelse, noe som gjør dem perfekte for alle typer aktiviteter. Enten du skal gå en tur i byen eller tilbringe en dag på kontoret, vil disse skoene gi deg maksimal komfort hele dagen.

Pustende og Lett Design

Med et pustende mesh-overskall sørger Noodles Waveblade for optimal luftstrøm, slik at føttene dine holder seg friske og komfortable. Det lette overmaterialet gjør skoene ideelle for langvarig bruk, uten at de føles tunge eller ubehagelige. Dette gir deg friheten til å bevege deg lett og naturlig, uansett hvor dagen tar deg.

Stilig og Allsidig

Noodles Waveblade sneakers har stilige detaljer som gir et moderne preg til antrekket ditt. Disse skoene er perfekte å style med hverdagsklær, og de kan enkelt kombineres med både jeans og treningsklær. Deres trendy design kombinert med overlegen komfort gjør dem til det ideelle fottøyet for enhver moderne mann.

Normale i Størrelsen

Disse skoene er normale i størrelsen, noe som betyr at du kan bestille din vanlige skostørrelse og være sikker på at de vil passe perfekt.

Noodles Waveblade sneakers for herrer er den perfekte blandingen av stil og komfort. Med deres ergonomiske såle, pustende materialer og moderne design, er disse skoene ideelle for enhver anledning. Kjøp Noodles Waveblade i dag og opplev den ultimate komforten og stilen for dine føtter.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

Noodles

Noodles er et norsk skomerke som spesialiserer seg på “canvas boat”-sko. Merket ble født etter en reise til Kina og oppdagelsen av billige lerretssko på gaten. Noodles har nå blitt en populær merkevare og tilbyr et bredt utvalg av skodesign, inkludert sneakers og Runabout. Merket er kjent for å ha stilige og kvalitetsrike sko som passer for en rekke anledninger.
Noodles logo