On Cloud X 3 Herre

Merke:On
Frakt

Hvis du bestiller før 14.00 blir pakken din sendt samme dag.
Vanlig leveringstid er 1-3 virkedager.


Retur/Angrerett

All retur er gratis
Det er 14 dagers angrerett/retur fra dagen du har mottatt pakken.

On Cloud X 3 Herre er en løpesko for herrer som kombinerer komfort, støtte og stabilitet i en pakke. Skoen er designet med en unik CloudTec® teknologi som gir en myk og responsiv løpeopplevelse.

Dette skomerket står for kvalitet og er kjent for sine innovative løpesko. On Cloud X 3 Herre er ikke noe unntak. Skoens overdel er laget av et pustende mesh-materiale som holder føttene tørre og komfortable under løpeturen. Samtidig gir den et tett og støttende fit.

Skoens mellomsåle består av en unik kombinasjon av myke og støttende Cloud elementer. Dette gir en responsiv og stabil løpeopplevelse, samtidig som det reduserer sjokkbelastningen på kroppen.

Den solide yttersålen gir godt grep og støtte på ujevne underlag. Skoens unike design sikrer at du får en jevn og smidig løpetur, uansett hvilke forhold du løper i.

On Cloud X 3 Herre er en løpesko som passer perfekt for deg som søker en kombinasjon av komfort, støtte og stabilitet. Skoens unike teknologi gir en responsiv løpeopplevelse som vil gjøre at du vil løpe lenger og mer effektivt enn noen gang før. Så hvis du er på utkikk etter en løpesko som kan hjelpe deg å nå dine mål, er On Cloud X 3 Herre et utmerket valg.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

On

On er et sveitsisk merke for sko som er kjent for sine høytytende, lette løpesko. Merkets mål er å lage sko som gir en naturlig og effektiv løpeopplevelse. De bruker en unik “cloudtec” teknologi i sålene som gir dem demping og energireturn. On’s sko er designet for løpere i alle nivåer, fra nybegynnere til profesjonelle. Merket tilbyr også et bredt spekter av farger og stiler, noe som gjør dem både funksjonelle og stilige. On har blitt anerkjent for sin innovative design, høykvalitetsmaterialer og engasjement for bærekraft.
On logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.