On Cloudnova Herre

Merke:On

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

On Cloudnova Herre er en høytytende løpesko designet spesielt for menn. Skoen kombinerer teknologi, stil og funksjonalitet for å gi deg en optimal løpeopplevelse.

Cloudnova Herre har en unik CloudTec®-teknologi, som gir deg en myk og responsiv løpeopplevelse. CloudTec®-teknologien består av flere individuelle “skyer” som absorberer støt og gir deg en smidig og energisk løping. Denne teknologien gjør at du kan løpe lengre og raskere uten å belaste kroppen din.

Skoen har også en svært slitesterk yttersåle som gir deg godt grep på ulike underlag. Yttersålen har også en unik spiralformet design, som gir deg ekstra stabilitet og støtte under løpingen. På denne måten kan du føle deg trygg og stabil under hele løpeturen.

Cloudnova Herre har også en svært pustende overdel, som gir deg god ventilasjon og luftstrøm. Overdelen er laget av et slitesterkt, men samtidig fleksibelt materiale, som gir deg en perfekt passform og følelse. Overdelen har også reflekterende detaljer, som gjør at du synes bedre i mørket.

Innsiden av skoen har en myk og behagelig fotseng, som gir deg god støtte og demping. Fotsengen er også uttakbar, slik at du kan erstatte den med en egen såle hvis du ønsker det.

Cloudnova Herre er også svært lett og fleksibel, noe som gjør at du kan bevege deg naturlig og smidig under løpingen. Skoen er designet for å tilpasse seg foten din og bevegelsene dine, slik at du kan oppleve en optimal løpeopplevelse.

Skoen har også et stilrent og moderne design, som gjør at den passer perfekt både til løping og til hverdagsbruk. Du kan velge mellom flere ulike fargekombinasjoner, slik at du kan finne den skoen som passer best til din personlige stil og preferanser.

On Cloudnova Herre er en av de mest avanserte og innovative løpeskoene på markedet i dag. Den gir deg en optimal kombinasjon av teknologi, stil og funksjonalitet, som gjør at du kan løpe lengre, raskere og mer komfortabelt enn noen gang før. Hvis du er på jakt etter en ny løpesko, bør du definitivt sjekke ut Cloudnova Herre fra On.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

On

On er et sveitsisk merke for sko som er kjent for sine høytytende, lette løpesko. Merkets mål er å lage sko som gir en naturlig og effektiv løpeopplevelse. De bruker en unik “cloudtec” teknologi i sålene som gir dem demping og energireturn. On’s sko er designet for løpere i alle nivåer, fra nybegynnere til profesjonelle. Merket tilbyr også et bredt spekter av farger og stiler, noe som gjør dem både funksjonelle og stilige. On har blitt anerkjent for sin innovative design, høykvalitetsmaterialer og engasjement for bærekraft.
On logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.