On Cloudswift Herre

Merke:On

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

On Cloudswift Herre er en løpesko for herrer som tar løping til neste nivå! Skoen er utviklet med det siste innen løpeteknologi, slik at du kan få den beste løpeopplevelsen.

Med en overdel i mesh materiale så gir skoen en optimal pusteevne, samtidig som den holder foten godt støttet. Innersålen er laget av en blanding av skum og gummistoff som gir en støtdempende og komfortabel løpetur.

På tvers av tungen og den øvre delen av skoen, er denne skoen utstyrt med en Fly-Knit teknologi, som gir støtte til foten, mens den gir en tett og komfortabel passform. Tåboksen er også designet for å gi ekstra støtte og beskyttelse til foten, samtidig som den gir en naturlig bevegelse av foten.

Gummisålen er utviklet med On’s unike CloudTec-teknologi. Denne teknologien gir en støtdempende og responsiv løpetur, samtidig som den gir godt grep på ujevne overflater. Sålen er også utstyrt med et unikt mønster som gir ekstra stabilitet og kontroll under løping.

Alt i alt, gir On Cloudswift Herre deg en komfortabel, støttende og responsiv løpetur. Skoene passer perfekt for deg som vil ha en løpesko som både støtter og utfordrer deg under løpingen.

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,600 kg

Brand

On

On er et sveitsisk merke for sko som er kjent for sine høytytende, lette løpesko. Merkets mål er å lage sko som gir en naturlig og effektiv løpeopplevelse. De bruker en unik “cloudtec” teknologi i sålene som gir dem demping og energireturn. On’s sko er designet for løpere i alle nivåer, fra nybegynnere til profesjonelle. Merket tilbyr også et bredt spekter av farger og stiler, noe som gjør dem både funksjonelle og stilige. On har blitt anerkjent for sin innovative design, høykvalitetsmaterialer og engasjement for bærekraft.
On logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.

Hjemmetrening