Tilbud!

TK Magetrener AB+

kr 111

-20%
TK Magetrener AB+
TK Magetrener AB+ kr 111
Dette produktet blir solgt ofte!

Gratis frakt om du melder deg på vårt

 • 14 dager gratis retur
 • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

TK Magetrener AB+ er det ultimate verktøyet for å bygge kjerne- og magemuskulatur. Denne avanserte treningshjulen er designet for å gi en intens og effektiv mageøkt, og er perfekt for alle treningsnivåer, fra nybegynnere til avanserte brukere.

Hjulet er laget av slitesterkt PP-materiale og har en diameter på 17.5 cm, noe som gir stabil og sikker bruk under alle mageøvelser. Den kompakte størrelsen og den lette vekten gjør det enkelt å lagre og transportere, noe som gjør TK Magetrener AB+ ideell for hjemmebruk eller for å ta med på treningsstudioet.

Hvordan bruke TK Magetrener AB+:

 1. Forberedelse: Start med å plassere treningshjulet på en flat overflate. Stå på knærne og grip hver side av håndtaket fast.
 2. Utførelse: Rull sakte hjulet fremover, strekk kroppen så langt du kan uten å la hoftene synke. Bruk magemusklene til å trekke hjulet tilbake til startposisjon.
 3. Repetisjoner: Gjenta bevegelsen flere ganger, avhengig av din kondisjon og styrkenivå.

Øvelser med TK Magetrener AB+:

 1. Kneeling Roll-out: Den klassiske øvelsen for å bygge styrke i magemusklene og forbedre stabilitet i kjerneområdet.
 2. Stående Roll-out: For mer avanserte brukere, stå på føttene i stedet for knærne for en dypere og mer utfordrende økt.
 3. Plank to Pike: Rull fra en plank-posisjon til en pike-posisjon for å virkelig utfordre dine magemuskler og fleksibilitet.
 4. Side Roll-out: Rull ut til sidene for å målrette skrå magemuskler og forbedre sideveis stabilitet.

Fordeler med TK Magetrener AB+:

 • Effektiv kjerneøkt: Styrker og toner magemuskler, inkludert de dypere kjerne musklene som er vanskelig å nå med tradisjonell trening.
 • Forbedrer stabilitet og balanse: Regelmessig bruk av AB-hjulet kan bidra til å forbedre din generelle stabilitet og kroppskontroll.
 • Allsidig: Passer for alle treningsnivåer og kan enkelt justeres for å øke intensiteten.
 • Kompakt og bærbar: Lett å lagre og perfekt for de med begrenset plass eller som ofte er på farten.

TK Magetrener AB+ er en førsteklasses løsning for alle som ser etter en pålitelig, effektiv og brukervennlig mageøkt. Enten du ønsker å stramme opp magen, bygge kjerne-muskulatur eller bare ser etter en ny utfordring, er dette treningshjulet et utmerket valg.