Prismatch

Norsk Nettbutikk | Kundeklubb Fordeler
Rask Levering (1-3 Dager)
Løpesko i regn

Løpesko til dame og herre for trening

Innholdsfortegnelse

lopesko banner 1
Løpesko til dame og herre for trening 5

Hva gjør en løpesko bra?

En god løpesko tilbyr deg god demping, god støtte og god respons. I denne artikkelen vil vi fortelle om merker og hva en bør se etter i en løpesko.

Om du er ny i løping og skal ut å sette fart eller om du har løpt i mange år og er ute etter det beste for benet ditt så er det viktig å velge riktig løpesko. Først ut så bør man velge en sko med god støtte. Dette er grunnet at mange av oss overpronerer eller har lett for å tråkke over så er det fint å ha en sko som gir deg støtte i helen og i fotbuen. Dette vil også hjelpe for å ikke belaste kneet eller hoftene for å få for mye slitasje. Er du også ute å løper i terreng så er det større fare for å tråkke over, god støtte kan hjelpe deg mot å forhindre det. God demping er noe av det folk flest setter pris på. Det gjør løpeturen behagelig, både for foten og resten av kroppen.

Løpesko er bedre enn noengang

Nå om dagen kan man få såler i alle størrelser. Alt kommer an på hvor mye demping du ønsker i forhold til ditt bruk. Prøv gjerne litt forskjellige for å sammenligne hva du føler er best og spør ekspertisen i butikk hva deres anbefalinger er til ulike bruk. God respons er det neste og her er hva som skiller de beste løpeskoene etter vår mening. Med det vi mener med respons er hvilken energi skoen gir tilbake til foten når du er ute å løper eller går. Karbon løpesko er noe av det bedre du kan finne der ute og sammenlignende teknologi. Her plasseres de en plate inne i sålen som fungerer som en katapult og gir fantastisk respons og energi tilbake i foten. Dette hjelper deg mye til de lengre løpeturene og gjør deg betraktelig raskere.

De mest populære merkene på løpesko

Her er en liste over de beste løpesko merkene som finnes på markedet etter våres mening som vi anbefaler å ta en titt på.

Nike løpesko

Nike er verdens største merke innenfor sko og treningsklær. De har holdt på siden 60-tallet og produsert treningsko/treningsklær til herre og dame. Nike har ofte vært blant topp 3 innenfor de fleste løpe tester og bringer ofte noe av det beste av teknologi. Et trygt valg for mange, men du får også hva du betaler for. Våres anbefaling er å se etter de karbon plate. Modellen fra Nike du bør teste er deres nye modell Nike Air Zoom Alphafly. Den er kul, rask og den du imponerer med.

nike lopesko 1
Løpesko til dame og herre for trening 6

New Balance

Sko til løp og sko til jeansen! New Balance lager sko som man gjerne hviler øye på. Tøft utseende på de fleste og nå har de laget en spennende løpesko som byder på veldig god demping. Vi anbefaler å ta en titt på modell Fuelcell Supercomb Trainer. Ved bruk av karbonplate så gir denne løpeskoen god respons og en behagelig løpetur.

new balance lopesko 1
Løpesko til dame og herre for trening 7

Hoka

Norway’s best-selling shoe at the moment? You can see that most people who wear Hoka during the day use it for many other purposes than running, but they also know how to make a running shoe for those who are looking for that little something extra. Hoka has been good at hitting the general consumer, but if you are a bit more picky then you should take a look at model Carbon X 3. This is the latest model and which many believe is the best yet when it comes to races from the . Comfort, comfort, comfort is the key word here, we would say, and more than enough delight for those who love Hoka. You can find more information about hoka’s history here .

Saucony

Et merke vi synes lenge har vært litt undervurdert. Ofte så ser vi Saucony på topp 5 listene bortover innen løpetester. Her mener vi kanskje den kresne personen burde prøve. Sko for den som er klar til å ta løpingen til det neste nivå. Våres anbefaling her må være Saucony Endorphin Pro. Kanskje deres raskeste

Asics løpesko

Kanskje det mest trofaste løpesko merket som finnes? Mange er ute å tester nye løpesko merker men havner ofte tilbake til Asics om de har hatt det før. Her vet du at du blir fornøyd med alle faktorene du ser etter og våres anbefaling her må bli Asics Metaspeed Sky. En super rask modell og er perfekt for konkurranse løp og trening.

ON – On Cloud

Kanskje verdens mest spennende løpesko merke. On Cloud har prøvd å revolusjonere løping med deres nye teknologi. Med valg av Helion i sålen og deres speedboard plate innebygd så kan du virkelig forvente en morsom løpetur. Et merke ute etter å komplimentere måten du løper på og kanskje det mest innovative merket der ute. Modellen du virkelig bør teste her er On Cloudmonster. Denne gir deg en respons du sjelden har kjent maken til og et utseende som gir deg et smil rundt munn.

on cloud lopesko 1
Løpesko til dame og herre for trening 8

Det finnes et utallige løpesko merker der ute og vi gleder oss til å teste fler.

Ps. Testene vi har gjort er på asfalt og testene er gjort av uprofesjonelle utøvere som liker en god løpetur og er bare ute etter å dele våres synspunkter. Enn så lenge så ønsker vi dere en rask tur!

Del posten:

Rellaterte poster