Prismatch

Norsk Nettbutikk | Kundeklubb Fordeler
Rask Levering (1-3 Dager)
on cloud banner

On Cloud Løpesko for dame og herre

Innholdsfortegnelse

Denne artikkelen er for deg som vil lære mer om hva On Cloud handler om, historien deres og hva de har å tilby.

Historien til On Cloud

oncloud lopesko 1


On Cloud er et Sveitsisk løpesko merke som ble født i alpene med et felles mål og det var å revolusjonere løping. Alt startet med en ide og det var å gjøre landing myk men med en eksplosiv respons. Tanken var å løpe på skyer. I år 2010 så var det hele i gang og kan nå melde at de har funnet hjertene til over 7 millioner løpere i over 50 land som har latt sin elsk falle på On.

Teknologi


Teknologien til On starter i sålen. Ved å bringe de såkalte skyene sammen så skapes det en såle som tilpasser seg steget ditt som forminsker muskel tretthet og får ned høy puls. Dette kalles da Cloudtec. Ved å ha luft mellom hullene så skapes det en god demping når du treffer bakken og vær sky står for sin støtte som hjelper deg til dine unike bevegelser. Sålen er videre designet for å gi deg en rullerende effekt og de har lagt inn en speedboard plate som fungerer som en katapult som gjør at du får en eksplosiv respons.


Roger Federer


En av tidenes beste tennis spillere om ikke den beste. Federer er både en ambassadør og medeier av On Cloud. Sammen har de gått sammen for å utvikle de beste skoene og skape noe nytt. Samtidig det skulle jo bare mangle at det ikke kom en egen Roger Federer linje. Her har de skapt sneakers og egne tennis sko for den som er ute etter det lille ekstra. En sko som er perfekt til jeansen og dressen. Sjekk de ut!

roger federer on cloud 1


Miljø


On er blitt et av de fremste innenfor det å lage skoene på en mest miljøvennlig måte. Med et høyt fokus på resirkulerende materialer og nye teknologier innenfor produksjon så viser de nå vei og går forhånd som et godt eksempel i sko og tekstil bransjen.


Tekstil


Treningsklær er nytt hos On. For å komplimentere skoene så har de skapt unike kolleksjoner innfor løp og diverse trening. Fantastiske materialer sammensatt for å gi deg best mulig komfort og ytelse når de trener.


Modeller


On Cloud har mange modeller å vise til når det kommer til sko. Her finner du alt fra løpesko, fritidsko til tursko. Med en stor bredde så vil de kunne tilby sko til de fleste hvor vær person har unike føtter.
Innenfor løpesko så finner du modeller som dekker behovet ditt om du skal løpe maraton eller sette nye rekorder på den ukentlige 3 km løpeturen i parken. En stor favoritt har blitt deres nye Cloudmonster. Denne er for de som ønsker mye demping og massiv respons. En modell som ofte har blitt sett på topp 3 plassering over beste løpesko i verden.
På fritidsko så liker jo mange å bruke løpesko til hverdags, men On kan vise til mange modeller som egner seg perfekt til en aktiv hverdag hvor personen er ute etter en sko som er superlett, pustende og ser bra ut. Ta modell Cloud som er en av On sine første produserte sko som senere har blitt til en av de best solgte skoene til fritid. Her ser du strikk lisser har blitt satt på for lettere smette den av og på seg.
Tursko fra On er noe som senere har kommet i deres sortiment. Her tilbyr de fjellsko som du får lyst til å løpe oppover fjellet med. Superlette, god demping og en såle bygd for enhver terreng. Modell Cloudrock er skoen du bør se etter her. Denne gjør fort fjellturen din enda artigere.

I bunn og grunn er On eller nærmere kalt On Cloud et sko merke som du bør teste ut. Med sitt sveitsiske preg så skaper de kvaliteter og sammensetninger få kan få til.
«Run on Clouds»

on cloud banner 1
Del posten:

Rellaterte poster