Prismatch

Norsk Nettbutikk | Kundeklubb Fordeler
Rask Levering (1-3 Dager)
puma nitro foam sko

Puma revolusjonerer løpesko

Innholdsfortegnelse

puma nitro foam 1
Puma revolusjonerer løpesko 3

En ny serie av løpesko fra Puma nå i 2022. En ny teknologi som skal sende deg ut på farten og gjøre turen helt uforhindret uansett om det er for korte eller lange turer.

Ny teknologi fra puma

Puma har steppet opp og laget noe av det beste du kan finne på løpesko fronten nå i 2022. En ny start for den nyeste generasjonen av løpere. Vi har samlet de beste løpesko modellene. Fellesnevneren for løpeskoene er at de er bygget opp rundt de samme egenskapene som har vært nøkkelen til det hele. Dette gjelder den nye teknologien i mellomsålen, som er laget av Pumas Nitro skum og deres pumagrip i yttersålen. Med andre ord en ny teknologi for å sette nye fartsrekorder.

Nitro Skum

Den store snakken rundt Puma har vært temaet rundt Nitro skummet i mellomsålen. De har laget et skum som er superlett, responsivt og veldig så støtdempende. Dette er noe for å gi en best mulig komfortabel løpetur. En unik teknologi som passer til de aller fleste.

Pumagrip

Det nye yttersålemateriale innen for performance og er utviklet for å ta deg frem uansett terreng. Pumagrip er slitesterkt og funker til både asfalt såvel som annet terreng. Ikke vær like redd for glatte underlag heller, hvor pumagrip gir deg god sikkerhet. Uansett modell du velger så vil du få Pumagrip.

Puma Velocity Nitro

Pumas all-rounder for mengde treningssko og kanskje den beste. Funker til lange og korte turer. Til deg som ønsker god demping og mye respons.

Puma Magnify Nitro

Et godt alternativ til din neste løpesko. Her har de blandet tre forskjellige skum for å gi en behagelig demping. Samt et godt lag med grep under på yttersålen.

Puma Deviate Nitro Elite Racer

Kanskje Pumas sin raskeste sko. En sko som er lagd for å sette nye personlige rekorder. Med karbon plate innebygd i mellomsålen så får du en enorm respons. Dette gir mye energi i vært steg. En allsidig modell og kan brukes til forskjellige treningsøkter.

puma deviate nitro elite racer
Puma revolusjonerer løpesko 4

Puma Eternity Nitro

Deres beste mengde treningssko for den som søker mer stabilitet. Sliter du med pronasjon så er dette modellen for deg. Denne holder deg på rett sti og stabiliserer vært steg. Du får også den myke dempingen som nitro skummet gir og er en allsidig modell til ulike terreng.

Puma Run XX Nitro

En løpesko som er utviklet spesifikt for kvinner. God oppbygning i sålen med ekstra støtte i helen og fotbuen. Modellen er bygd for å gi ekstra god spenst og passer utmerket for lengre løpeturer. En løpesko som tilbyr støtte, komfort og respons.

Del posten:

Rellaterte poster