Prismatch

Norsk Nettbutikk | Kundeklubb Fordeler
Rask Levering (1-3 Dager)
Skechers ceo peter jørgensen

Skechers – for herre og dame

Innholdsfortegnelse

skechers ceo peter 1
Skechers - for herre og dame 3

Skechers – En sko for de kravstore

Skechers historien startet i 1992 og er et amerikansk merke og har vokst seg til å bli det 3 største skomerke i USA. Et merke som tilbyr sko for den som ønsker en god og behagelig såle uten at det går utover design og utseende av skoen.

Skechers er et merke for tralle aldre og alle kjønn og tilbyr alt av sko innenfor joggesko, sneakers, løpesko, fritidssko, slip on og pensko/dressko. Skoene tilbyr god demping, god oppbygning og god støtte som erfarne skomakere og ortopeder står bak.
Veldig mange uttaler Skechers “Sketchers” men det uttales og skrives uten “t”

Skechers Memory foam

Memory foam fra er en såle som mange kjenner til, det er en en såle som tilbyr god demping og former seg fint til foten. På grunn av dette synker foten ned i sålen og det føles som en god klem rundt benet, det kan ofte sammenlignes med en tempur madrass. Vi kan bekrefte at det er magisk såle som Skechers og vi anbefaler. Memory foam er en såle som anbefales til fritidsbruk for det meste.

Skechers memoryfoam
Skechers - for herre og dame 4

Skechers Arch Fit

Sålen Arch Fit er en ortopedisk mer såle, det var et ortopedisk universitet i USA som fikk oppdraget om å lage den perfekte sålen. Med 20 års erfaring og en analyse av over 120 000 føtter kom de fram til at de må legge fokus på å gi god støtte i fotbuen og god støtte i helen. Samtidig som sålen skal gi en best mulig demping, senere var Arch Fit sålen født. En såle fra Skechers som mange allerede har betrodd seg til, enten om det er til hverdags, jobb, trening eller bare til de som har vonde føtter. I tillegg til dette har de utviklet en teknologi i sålen som de kaller Air cool. Det er en teknologi som skal sørge for å avkjøle føttene dine og hindre fotsvette, det bidrar til bedre lukt i skoen og bedre hygiene.

Skechers Archfit
Skechers - for herre og dame 5

Goga Mat

Goga Mat er en annen såle som mange har fått som sin favoritt. Det er en såle du kan sammenligne med å gå på en yoga matte. Den former seg og gir deg både god demping og støtte. Sålen tilbyr også en type teknologi som heter air cool som vi har dekket i avsnittet over.

Skechers gogamat
Skechers - for herre og dame 6

Yttersåler

Skechers er gode på innersåler, men de er også gode på yttersåler. Med mange års erfaring og ny teknologi lager de yttersåler som skal gi deg best mulig støtte og demping.  Et eksempel på dette er Max Cushioning, en såle de har laget for de som ønsker maks mulig demping. Denne anbefales både som en jobbsko, løpesko og generelt til den som trenger sko til lange dager.

Historie

I 1992 ble Skechers etablert i California, Manhattan Beach.

De ble rask kjent som et merke som ble forbundet med komfort og vokste seg deretter til å bli første valget til kvinner, menn og barn som skulle ha sko til et løp en tur eller fritid.
Du finner Skechers i mer enn 170 land og er fremdeles i stor vekst. I år 2020 hadde de et globalt salg på over 4,6 milliarder dollar, dette gjør de til noen av de største merkene i verden.

Norden

Du finner mange forhandlere her i Norden, ta tur til din lokale skobutikk og spør etter merket. Test ut og se hva du synes selv.

En personlig anbefaling er Max cushioning til lange dager på jobb og lange gåturer. Arch fit passer om du over pronerer og trenger mere støtte. Memory Foam er som en god klem rundt foten og anbefales til fritid. Dette kommer fra fagmann Vegard Seglsten som driver butikken City Sko i Sarpsborg og som blant annet er en Skechers forhandler.

skechers sko banner
Skechers - for herre og dame 7
Del posten:

Rellaterte poster