Cobra Tour Crown Caps

kr 349

Cobra Tour Crown Caps kr 349
Kjøp fler og spar!
Kjøp 2, og få kr 34,90 i rabatt på hver
 • kr 349
 • Hver:
  kr 314,10
 • Total pris:
  kr 628,20
Spar kr 69,80
Bare 10 igjen på lager!
Merke:Cobra

Gratis frakt om du melder deg inn i kundeklubben

 • 14 dager gratis retur
 • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Cobra Tour Crown Snapback Cap er den ultimate hatten for både golfentusiaster og moteelskere. Denne capsen, som ofte sees på Rickie Fowler på TOUR, kombinerer stil og funksjonalitet på en enestående måte. Med sin klassiske FlexFit 110 design og avanserte tekniske materialer, gir den komfort og ytelse både på og utenfor golfbanen.

Egenskaper:

 • Perfekt passform: Resultatet av flere års forskning, denne capsen gir den mest komfortable passformen noensinne. Den er designet for å sitte perfekt på hodet uten å føles stram.
 • 110% komfort: Utstyrt med en Flexfit 110 svettebånd som effektivt transporterer bort fuktighet, sørger capsen for at du holder deg tørr og komfortabel under alle forhold. Enten du spiller en runde golf eller bare er ute og går, gir denne capsen den nødvendige komforten.
 • Tekniske materialer: Laget av nye tekniske ytelsesmaterialer som er lette og fukttransporterende, sikrer Cobra Tour Crown Cap at du alltid føler deg fresh og avkjølt.
 • En størrelse passer alle: Med den klassiske snapback-lukkingen kan du enkelt justere capsen til ønsket størrelse, noe som sikrer en perfekt passform for alle.
 • Stilig design: Capsen har en lett bøyd brem og en 3D brodert Crown-logo på forsiden, samt en flat brodert slangelogo på baksiden. Den 3D vinklede silikonmerkingen gir et moderne og sporty preg.

Materiale:

 • Innhold: 98% bomull og 2% elastan, som gir en lett og slitesterk caps med en liten mengde stretch for ekstra komfort.

Cobra Tour Crown Snapback Cap er mer enn bare en vanlig caps – det er et stilfullt og funksjonelt tilbehør som gir deg den komforten og ytelsen du trenger både på golfbanen og i hverdagen. Med sin perfekte passform, fukttransporterende svettebånd og avanserte tekniske materialer, er denne capsen det ideelle valget for de som verdsetter kvalitet og stil. Enten du er en profesjonell golfspiller eller bare en fan av sportsmote, vil Cobra Tour Crown Cap raskt bli en favoritt i garderoben din.

Brand

Cobra

Cobra er et av verdens mest anerkjente merker innen golfutstyr og tilbehør. Merket har en lang historie som strekker seg tilbake til 1973, da selskapet ble grunnlagt av Thomas Crow i Australia. I dag er Cobra en del av PUMA-konsernet, og selskapet har hovedkvarter i Carlsbad, California. Cobra har alltid vært kjent for sin innovative og nyskapende tilnærming til golfutstyr. Merket var blant de første som lanserte drivere med store hoder og lavere tyngdepunkt, noe som gjorde det enklere for golfere å treffe ballen langt og rett. Siden den gang har selskapet fortsatt å utvikle og forbedre sine produkter, og i dag tilbyr de alt fra drivere og jernkøller til puttere og golfballer. En av de største fordelene med Cobra er at merket har et bredt utvalg av produkter som passer for alle typer golfere, uansett ferdighetsnivå. For eksempel har de en rekke forskjellige drivermodeller som er designet for å passe til ulike svinghastigheter og spillestiler. De har også flere forskjellige jernsett, fra de mer tilgivende modellene for nybegynnere til de mer presise og avanserte modellene for mer erfarne golfere. Cobra er også kjent for å bruke avansert teknologi i sine produkter. For eksempel har de utviklet en teknologi som kalles “Cobra Connect”, som lar golfere spore og analysere sine slag ved hjelp av en mobilapp. Dette gjør det enklere for golfere å identifisere områder de kan forbedre og jobbe med å utvikle sin sving. I tillegg til golfkøller og annet utstyr tilbyr Cobra også en rekke forskjellige tilbehør, inkludert golfvesker, hansker og klær. Deres klær og tilbehør er designet for å være både funksjonelle og stilige, og merket har samarbeidet med en rekke kjente designere for å skape innovative og moderne designs. Cobra har også et sterkt fokus på bærekraft og miljøvennlighet. Selskapet har implementert flere bærekraftige praksiser i sin produksjonsprosess, inkludert bruk av resirkulert materiale og reduksjon av avfall. De har også inngått partnerskap med organisasjoner som arbeider for å bevare og beskytte miljøet, og har tatt initiativ til å støtte bærekraftige prosjekter over hele verden.
Cobra golf logo