Puma Duck Hook Rope Caps

Merke:Puma

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Bomull 97%
• Elastan 3%

Puma Duck Hook Rope Cap er en golfcaps som skiller seg ut fra mengden og er perfekt for deg som ønsker å legge til litt humor i din golfgarderobe. Denne capsens utforming er laget for å gi deg en komfortabel og stilfull opplevelse når du spiller golf. Med sin hvite farge og den humoristiske teksten foran, “aim right go left”, er det en cap som både kan gi deg stil og samtidig få deg til å smile mens du er på banen.

En av de mest imponerende egenskapene til Puma Duck Hook Rope Cap er dens design. Capsen er laget med en moderne stil og en fin og jevn passform, som passer de fleste hodeformer. Materialet i capsen er laget av høykvalitets bomull og polyester, noe som gjør den både slitesterk og pustende. Capsen har også en bøyd skygge som er perfekt for å beskytte ansiktet og øynene mot solen mens du spiller.

Puma Duck Hook Rope Cap er også utstyrt med en justerbar stropp i bakenden, som gjør det enkelt å tilpasse capsen etter din egen størrelse og passform. Dette betyr at du kan justere størrelsen på capsen etter ditt eget hode, slik at den passer perfekt og gir maksimal komfort når du spiller. Med sin lette vekt er denne capsen også svært behagelig å ha på seg, slik at du kan spille golf i timevis uten å føle deg tung i hodet.

Den humoristiske teksten foran på capsen, “aim right go left”, gir denne capsen en unik karakter og gjør den perfekt for deg som ønsker å legge til litt humor og personlighet til din golfstil. Teksten er trykt på en måte som er lett å lese, og vil definitivt få deg til å smile og kanskje til og med få deg til å trekke på smilebåndet i en stressende situasjon på banen.

Med Puma Duck Hook Rope Cap vil du ikke bare se bra ut på banen, men du vil også føle deg bra mens du spiller. Capsen er utviklet med en høy standard for kvalitet og funksjonalitet, og vil definitivt bidra til å øke selvtilliten din når du spiller golf. Det er en cap som passer til alle anledninger, enten du spiller en uformell runde med venner eller en konkurranse på høyt nivå.

Oppsummeringsvis er Puma Duck Hook Rope Cap en stilfull og behagelig golfcap som er perfekt for deg som ønsker å legge til litt humor i din golfgarderobe. Den er laget av høykvalitetsmaterialer og har en fin og jevn passform som passer de fleste hodeformer. Med sin justerbare stropp og lette vekt, er denne capsen også svært komfortabel å ha på seg. Og ikke minst, den humoristiske teksten foran vil garantert få deg til å smile og gjøre spillet ditt enda mer moro. Gjør deg klar til å legge til litt personlighet og stil til din golfspilling med Puma Duck Hook Rope Cap!

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.

Hjemmetrening