Under Armour Heatgear Crew Trening Sokker 3pk Unisex

Kjøp fler og spar!
Kjøp 2, og få kr 0 i rabatt på hver
  • kr 0
  • Hver:
    kr 0
  • Total pris:
    kr 0
Spar kr 0

Gratis frakt om du melder deg inn i kundeklubben

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag
Sikker betaling

Opplev total komfort og støtte under treningen med Under Armour Heatgear Crew Trening Sokker 3pk Unisex. Disse sokkene er perfekte for alle typer trening og har en optimal passform som holder dem på plass hele dagen.

Med HeatGear-teknologi som holder føttene kjølige og tørre, kan du prestere på ditt beste uten å måtte bekymre deg for svette og ubehagelige føtter. Sokkene har også en strategisk polstret såle som gir ekstra demping og beskyttelse mot støt.

Denne pakken med tre sokker sikrer at du alltid har et par klare til neste treningsøkt. Sokkene er laget av høykvalitetsmateriale og har en slitesterk konstruksjon som gjør dem til et pålitelig valg for både menn og kvinner.

Gjør deg klar til å ta treningen til neste nivå med Under Armour Heatgear Crew Trening Sokker 3pk Unisex – en investering i både komfort og ytelse.

Brand

Under Armour

Under Armour er et amerikansk sportstøy- og tilbehørsmerke som ble grunnlagt i 1996 av Kevin Plank i Baltimore, Maryland. Merket har siden den gangen blitt en global gigant i sportsbransjen, og tilbyr et bredt utvalg av produkter for både profesjonelle atleter og hobbyutøvere. Under Armour har et rykte for å være innovative og utvikle teknologi som gir atletene en fordel på banen eller i treningsstudioet. Deres signaturprodukt er deres “Compression Shirt”, som gir atletene økt støtte og hjelper dem med å holde seg kjølig og tørr under trening. Dette produktet har blitt populært blant mange idrettsutøvere på grunn av dets overlegne kvalitet og funksjonalitet. I tillegg til deres kompresjonsprodukter tilbyr Under Armour også et bredt utvalg av sportsklær, inkludert t-skjorter, shorts, treningsbukser, joggesko og mer. Deres produkter er laget med teknologisk avanserte materialer som er designet for å hjelpe atletene å prestere på sitt beste. For eksempel bruker Under Armour materialer som er fukttransporterende, som hjelper atletene med å holde seg tørre under intense treningsøkter. De bruker også antibakterielle materialer som bidrar til å holde plagget friskt og luktfritt selv etter flere treningsøkter. Under Armour har også utviklet seg til å inkludere tilbehør som sportsklokker, solbriller og ryggsekker. Disse produktene er også designet med funksjonalitet i tankene, og inkluderer funksjoner som hjelper atletene med å holde seg organisert og fokusert på treningen. Merket har også blitt kjent for sin markedsføring. De har lansert en rekke kampanjer som har tatt verden med storm, inkludert deres “I Will” kampanje som fokuserer på å inspirere og motivere atletene til å jobbe hardt for å nå sine mål. Merket har også jobbet med en rekke idrettsutøvere og kjendiser for å fremme merket, inkludert basketballspilleren Stephen Curry, bokseren Anthony Joshua og skuespilleren Dwayne “The Rock” Johnson. I tillegg til å produsere kvalitetsprodukter og ha en sterk markedsføringsstrategi, har Under Armour også tatt et stort skritt inn i bærekraftighet. Merket har satt seg mål om å redusere sitt miljøavtrykk og har lansert en rekke bærekraftige initiativer for å oppnå dette. De har blant annet introdusert resirkulerte materialer og emballasje, og har jobbet for å redusere deres utslipp og energiforbruk i produksjonsprosessen.
Under armour logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.