Under Armour Golfparaply

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Under Armour Golfparaply er et nødvendig tilbehør for alle golfentusiaster som ønsker å være forberedt på alle typer vær. Denne paraplyen er designet med tanke på kvalitet, holdbarhet og stil, noe som gjør den til det perfekte valget for både amatører og profesjonelle spillere.

Under Armour, et kjent merke innen sportsutstyr, har designet denne paraplyen med den samme oppmerksomheten på detaljer som de gjør med alle sine produkter. Paraplyen er laget av slitesterke materialer som er designet for å tåle selv de tøffeste værforholdene. Stoffet er vanntett og har en UV-beskyttelse, noe som gjør at du kan bruke paraplyen i både regn og sol.

En av de mest bemerkelsesverdige egenskapene ved Under Armour Golfparaply er dens robuste konstruksjon. Den har et solid håndtak som gir et sikkert grep, selv i kraftig vind. Dette er spesielt viktig på golfbanen, hvor uforutsigbart vær kan oppstå når som helst. Paraplyen har også en solid og holdbar ramme som er designet for å motstå vindstyrker som kan forårsake skade på mindre robuste paraplyer.

Under Armour Golfparaply er ikke bare praktisk, men også stilig. Den kommer i en rekke farger og design, slik at du kan finne den perfekte matchen for din personlige stil. Den har en stor logo på toppen, noe som gir den et moderne og sporty utseende. Dette er en paraply som ikke bare vil beskytte deg mot elementene, men også gi deg et stilig utseende på golfbanen.

Størrelsen på Under Armour Golfparaply er en annen fordel. Den er stor nok til å gi tilstrekkelig dekning for både deg og golfbagen din, men den er også kompakt nok til å være lett å bære og lagre. Når den ikke er i bruk, kan den enkelt foldes sammen og oppbevares i golfbagen eller bilen.

Brand

Under Armour

Under Armour er et amerikansk sportstøy- og tilbehørsmerke som ble grunnlagt i 1996 av Kevin Plank i Baltimore, Maryland. Merket har siden den gangen blitt en global gigant i sportsbransjen, og tilbyr et bredt utvalg av produkter for både profesjonelle atleter og hobbyutøvere. Under Armour har et rykte for å være innovative og utvikle teknologi som gir atletene en fordel på banen eller i treningsstudioet. Deres signaturprodukt er deres “Compression Shirt”, som gir atletene økt støtte og hjelper dem med å holde seg kjølig og tørr under trening. Dette produktet har blitt populært blant mange idrettsutøvere på grunn av dets overlegne kvalitet og funksjonalitet. I tillegg til deres kompresjonsprodukter tilbyr Under Armour også et bredt utvalg av sportsklær, inkludert t-skjorter, shorts, treningsbukser, joggesko og mer. Deres produkter er laget med teknologisk avanserte materialer som er designet for å hjelpe atletene å prestere på sitt beste. For eksempel bruker Under Armour materialer som er fukttransporterende, som hjelper atletene med å holde seg tørre under intense treningsøkter. De bruker også antibakterielle materialer som bidrar til å holde plagget friskt og luktfritt selv etter flere treningsøkter. Under Armour har også utviklet seg til å inkludere tilbehør som sportsklokker, solbriller og ryggsekker. Disse produktene er også designet med funksjonalitet i tankene, og inkluderer funksjoner som hjelper atletene med å holde seg organisert og fokusert på treningen. Merket har også blitt kjent for sin markedsføring. De har lansert en rekke kampanjer som har tatt verden med storm, inkludert deres “I Will” kampanje som fokuserer på å inspirere og motivere atletene til å jobbe hardt for å nå sine mål. Merket har også jobbet med en rekke idrettsutøvere og kjendiser for å fremme merket, inkludert basketballspilleren Stephen Curry, bokseren Anthony Joshua og skuespilleren Dwayne “The Rock” Johnson. I tillegg til å produsere kvalitetsprodukter og ha en sterk markedsføringsstrategi, har Under Armour også tatt et stort skritt inn i bærekraftighet. Merket har satt seg mål om å redusere sitt miljøavtrykk og har lansert en rekke bærekraftige initiativer for å oppnå dette. De har blant annet introdusert resirkulerte materialer og emballasje, og har jobbet for å redusere deres utslipp og energiforbruk i produksjonsprosessen.
Under armour logo

Gi meg beskjed når varen er tilbake på lager.

Hjemmetrening