Prismatch

Norsk Nettbutikk | Kundeklubb Fordeler
Rask Levering (1-3 Dager)
ICIW hverdagsklær

Treningsklær som hverdagsklær: 101

Innholdsfortegnelse

De siste årene har det vært en økning i populariteten av treningstøy som også brukes som hverdagsklær. Dette kalles også for “athleisure”-stilen, som kombinerer komforten og funksjonaliteten til treningstøy med det trendy og stilige utseendet til vanlig mote.

iciw hverdagsklaer 1
Treningsklær som hverdagsklær: 101 3

Hva er “athleisure”?

Athleisure er en betegnelse på treningsklær som også kan brukes som hverdagsklær. Dette inkluderer ofte plagg som joggebukser, treningssko og treningsjakker, men også mer formelle plagg som treningsbukser og treningsskjorter. Ideen bak athleisure er at du skal kunne føle deg like bra på trening som på jobb eller i byen.

Hvorfor har dette blitt populært?

Det er flere faktorer som har ført til populariteten av athleisure. For det første har det blitt mer akseptert å gå i treningsklær i offentligheten. Dette kan skyldes at flere og flere har begynt å trene, og dermed har treningsklær blitt mer synlige i gatene.

Dessuten har teknologien i treningsklærne blitt bedre, slik at de er mer komfortable og funksjonelle å bruke. Mange treningsklær er laget av tekniske materialer som holder deg tørr og komfortabel under trening, samtidig som de ser bra ut.

Dette også ha noe å gjøre med at flere og flere ønsker å vise at de er aktive og bryr seg om sin helse. Ved å gå i treningsklær i hverdagen kan man vise at man er en aktiv person, uten at man trenger å si noe.

Hvordan bruke treningstøy som hverdagsklær?

Det finnes flere måter å bruke treningstøy som hverdagsklær på. Her er noen tips:

  • Bruk joggebukser eller treningsbukser med en elegant skjorte eller bluse. Dette gir et avslappet utseende, samtidig som det ser litt mer formelt ut enn joggebukser med en t-skjorte.
  • Bruk treningssko til et par bukser eller kjole. Dette kan gi et trendy utseende, spesielt hvis du bruker mer stilige treningssko.
  • Bruk en treningsjakke som en vanlig jakke. Dette er et godt valg hvis du skal være ute i dårlig vær, da treningsjakker ofte er laget av materialer som holder deg tørr og varm.
  • Bruk en treningsgenser eller treningsskjorte som et vanlig topplagg. Dette er et godt valg hvis du vil ha en casual stil, spesielt hvis du kombinerer det med et par bukser eller shorts.
  • Bruk en treningsbag som en vanlig skulderveske. Dette er et godt valg hvis du skal ut å trene etter jobb eller skole, da du kan ha alt du trenger i en praktisk bag.

Det er viktig å huske på at det ikke er noen fasit for hvordan man skal bruke treningstøy som hverdagsklær. Det viktigste er at du føler deg komfortabel og selvsikker i det du har på deg. Prøv deg frem med ulike plagg og kombinasjoner, og finn det som passer deg best.

Det ikke bare er kvinner som har begynt å bruke treningstøy som hverdagsklær, men også menn. Dette er en trend som har spredt seg til begge kjønn, og mange merker har begynt å lage treningstøy for både menn og kvinner.

Treningstøy ikke lenger bare er for de som faktisk trener. Selv om treningstøy fremdeles er laget for å være komfortable og funksjonelle under trening, har det blitt mer vanlig å bruke det som hverdagsklær, selv om man ikke trener.

Det er ingen tvil om at treningstøy har blitt en viktig del av motebildet. Athleisure-stilen har blitt svært populær, og det ser ikke ut til å endre seg med det første. Det er viktig å merke seg at treningstøy ikke lenger bare er for de som faktisk trener, men også for de som ønsker å ha en trendy og komfortabel hverdagsstil. Så neste gang du skal ut å kjøpe nye klær, vurder å kjøpe deg noe treningstøy, det kan være et godt valg.

De mest trendsettende merkene

Her er en oversikt over noen av de mest trendsettende merkene innenfor treningsklær.

  • Nike er kanskje det mest kjente merket innenfor sportswear, og har vært en pioner innenfor treningsklær i flere tiår. Merket er kjent for sin komfortable og funksjonelle klær, samt sine ikoniske design. Nike har et bredt spekter av produkter, fra treningsklær til løpesko og tilbehør.
  • Adidas er et annet velkjent merke innenfor sportswear, og er kjent for sine kvalitetsprodukter og innovative teknologi. Merket har et bredt spekter av produkter, fra treningsklær til fotballstøvler og tilbehør. Adidas har også et stort utvalg av kolleksjoner designet av kjente designere og idrettsutøvere.
  • Under Armour er et relativt nytt merke innenfor sportswear, men har raskt blitt et populært valg blant treningsentusiaster. Merket er kjent for sine komfortable og teknologisk avanserte produkter, spesielt deres HeatGear-kolleksjon som er designet for å hjelpe deg å holde deg kjølig under trening.
  • Puma er et velkjent merke innenfor sportswear, kjent for sine komfortable og stilige produkter. Merket har et bredt spekter av produkter, fra treningsklær til fotballsko og tilbehør. Puma har også et stort utvalg av kolleksjoner designet av kjente designere og idrettsutøvere.

Hoka trendsetter

Hoka er et merke som spesialiserer seg på løpesko, og har de siste årene blitt en trend innenfor mote. Merket ble grunnlagt i Frankrike i 2009 av to løpe entusiaster som ønsket å lage sko med mer demping og støtte for løpere.

Skoene er kjent for sitt unike design, med en svært høy demping og en bredere mellomsåle enn tradisjonelle løpesko. Disse skoene har også en myk og responsiv følelse, noe som gir løperen en mer komfortabel og effektiv løpetur.

I tillegg til å være populære blant løpere, har Hoka skoene også blitt en trend innenfor mote. Mange har begynt å bruke skoene som en del av hverdagsantrekket, enten det er med jeans eller kjoler. Skoene er kjent for sin unike design og komfort, noe som gjør dem til et attraktivt valg for mange som ønsker å legge til noe unikt og komfortabelt i garderoben sin.

Hoka har også lansert flere modeller som er mer tilpasset det å bruke dem til hverdagsbruk, med mer avslappede designs og farger som passer bedre til mer uformelle antrekk.

Disse merkene er bare noen av de mange som har blitt populære innenfor treningsklær. Det viktigste er å finne produkter som passer din personlige stil og treningbehov, uansett hvilket merke du velger.

Treningsklær og miljø

Treningsklær og sportswear har blitt en viktig del av vår garderobe, men det er viktig å være oppmerksom på at dette kan påvirke miljøet rundt oss. Flere og flere merker har begynt å ta hensyn til dette og tilbyr mer miljøvennlige alternativer.

Bærekraftig produksjon

Mange merker har begynt å produsere treningsklær ved å bruke mer bærekraftige materialer, som økologisk bomull og resirkulerte polyesterstoff. Dette bidrar til å redusere avfall og CO2-utslipp. I tillegg har noen merker begynt å produsere treningsklær ved hjelp av fornybare energikilder, noe som også reduserer miljøpåvirkningen.

iciw hverdagsklaer lys 1
Treningsklær som hverdagsklær: 101 4

ICANIWILL bærekraftig produksjon

ICIW har bestemt seg for å gjøre noe med sitt miljø fotavtrykk. De velger å produsere klærne sine innenfor EU som gjør at produksjonen er nærme hovedkontoret og det er enklere for de å etterfølge produksjonen og arbeidsmiljøet. Den negative miljøpåvirkningen med transport blir også betydelig mindre.

Lang levetid

En annen viktig faktor for å redusere miljøpåvirkningen av treningsklær er å øke levetiden på produktene. Dette kan gjøres ved å velge kvalitetsmaterialer og ved å produsere produktene med god kvalitet og holdbarhet i tankene. Ved å øke levetiden på treningsklærne våre, reduserer vi behovet for å kjøpe nye klær og dermed reduserer avfall og CO2-utslipp.

Resirkulering og gjenbruk

En annen måte å redusere miljøpåvirkningen av treningsklær er å resirkulere og gjenbruke gamle klær. Flere merker har begynt å tilby muligheter for resirkulering av treningsklær, enten ved å ta imot gamle klær for resirkulering eller ved å selge resirkulerte produkter.

Transparente løsninger

Flere merker har begynt å være mer åpne om sin produksjonsprosess og sine bærekraftige løsninger, noe som gir kundene muligheten til å ta et informert valg når det kommer til å kjøpe treningsklær.

Det er viktig å være bevisst på miljøpåvirkningen av treningsklær og å velge merker som tar hensyn til dette. Det finnes flere og flere merker som tilbyr bærekraftige alternativer og det er viktig å støtte disse merkene for å bidra til en mer bærekraftig fremtid.

Konklusjon

Athleisure er en betegnelse på treningsklær som også kan brukes som hverdagsklær. Populariteten av denne trenden har økt de siste årene på grunn av flere faktorer, som at det har blitt mer akseptert å gå i treningsklær i offentligheten og at teknologien i treningsklær har blitt bedre. Mange ønsker også å vise at de er aktive og bryr seg om helsen sin ved å gå i treningsklær i hverdagen. Det finnes flere måter å bruke treningstøy som hverdagsklær på, for eksempel å bruke joggebukser med en elegant skjorte eller å bruke treningssko til et par bukser eller kjole. Det viktigste er å føle seg komfortabel og selvsikker i det man har på seg.

Del posten:

Rellaterte poster