Tilbud!

Puma Run High Impact BH

kr 269

-51%
Puma Run High Impact BH
Puma Run High Impact BH kr 269
Dette produktet blir solgt ofte!
Merke:Puma

Gratis frakt om du melder deg på vårt

  • 14 dager gratis retur
  • Bestill før 14.00 på hverdager og ordren blir sendt samme dag

Materiale

• Polyester 77%
• Elastan 23%

Puma Run High Impact BH er en sports-BH som er spesialdesignet for høyintensitets trening og aktiviteter med høy bevegelse. BH-en er laget av høykvalitets tekniske materialer og er utformet for å gi optimal støtte, komfort og bevegelsesfrihet under trening.

BH-en har en tettsittende passform som støtter brystene og holder dem på plass under bevegelse. Den har også en bred kant rundt kanten av BH-en, som gir ekstra støtte og komfort. BH-en har også justerbare stropper og en krok og hempe-lukking på baksiden, slik at du kan tilpasse passformen til dine preferanser og kroppstype.

Puma Run High Impact BH er laget av et teknisk materiale som puster og transporterer fuktighet bort fra huden, slik at du kan holde deg tørr og komfortabel under trening. Materialet er også elastisk og gir god bevegelsesfrihet, slik at du kan bevege deg fritt og uanstrengt under trening.

BH-en har også en sømløs konstruksjon, som gir en jevn og behagelig passform uten irriterende sømmer eller kanter. Dette gjør at BH-en er behagelig å ha på seg, selv under lange treningsøkter.

Puma Run High Impact BH er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger, slik at du kan finne en BH som passer dine preferanser og stil. Den er ideell for aktiviteter som løping, høyintensitets intervalltrening, boksing, dansing og andre aktiviteter med høy bevegelse.

I tillegg til å gi optimal støtte og komfort under trening, har Puma Run High Impact BH også et moderne og stilrent design. BH-en har en sporty og elegant look som gjør den til et flott tillegg til enhver treningsgarderobe.

Alt i alt er Puma Run High Impact BH en sports-BH av høy kvalitet som er spesialdesignet for høyintensitets trening og aktiviteter med høy bevegelse. BH-en gir optimal støtte, komfort og bevegelsesfrihet, samtidig som den har et moderne og stilrent design. Hvis du leter etter en sports-BH som gir deg den støtten og komforten du trenger under høyintensitets trening, er Puma Run High Impact BH et utmerket valg.

Brand

Puma

Puma er et tysk merke for sportsklær og livsstil, de er kjent for sine høykvalitets sko, klær og tilbehør. Merket har en sterk tilstedeværelse innen sport og mote, med samarbeid og partnerskap med topp idrettsutøvere, designere og motefolk. Puma’s produkter er designet for en rekke aktiviteter, inkludert løping, trening, fotball, golf og motorsport. Merket er også kjent for sitt ikoniske logo, “Puma Formstrip”, som er en gjenkjennelig detalj på mange av produktene deres. Puma fokuserer også på bærekraft og er forpliktet til å bruke miljøvennlige materialer og redusere sin miljøpåvirkning.
Puma logo