Prismatch

Norsk Nettbutikk | Kundeklubb Fordeler
Rask Levering (1-3 Dager)
Duds om oss

Om oss

Duds butikk

Midt i Norges naturskjønne omgivelser ligger kilden til Duds.no. Fra en beskjeden start som en informasjonsside om klær i 2022, har vi utviklet oss til å bli en solid aktør på markedet for treningstøy, sko og kosttilskudd. Bak denne veksten står en gruppe venner, drevet av en felles lidenskap for sport, samt en dyptgående forståelse for motebransjen og e-handel.

Men vår visjon går utover det å bare selge varer. Vi ser på oss selv som en partner i din treningsreise. Dette betyr at i tillegg til å levere kvalitetsprodukter innen for treningsklær for dame og herre, gir vi våre kunder tilgang til en rekke ressurser for å berike deres treningsopplevelse. Vårt innholdsbibliotek består av artikler som veileder treningsentusiaster på ulike nivåer – enten du er nybegynner som trenger råd for å komme i gang, en erfaren idrettsutøver på jakt etter tips om riktig antrekk, eller noen som søker råd om vedlikehold av treningsutstyret.

Kundens behov er sentralt i alt vi gjør. Derfor er vi konstant på utkikk etter muligheter for å forbedre vår tjeneste. Enten det er ved å innføre nye produktlinjer, oppdatere vår teknologiske plattform eller ved å utvide vårt innholdstilbud, ønsker vi å gi våre kunder den beste opplevelsen mulig.

I en bransje som stadig er i endring, forblir noen ting konstante hos Duds.no: vår forpliktelse til kvalitet, integritet og kundetilfredshet. Utforsk hva vi har å tilby, og oppdag hvordan vi kan styrke din treningsreise.

Vårt Team:

Thony Helseth
th@duds.no
Rolle: Daglig leder
Bakgrunn: Med tidligere erfaring som innkjøper for frends. Stiller Thony sterkt innen mote og fashion.

Jørgen Norsted
jn@duds.no
Rolle: Webutvikler
Bakgrunn: Med et blikk for digital vekst, har Jørgen etablert flere nettbutikker for Norse Vape AS som drifter blant annet nordamp.no friskedrag.no cigge.no og Elektroniske-sigaretter.no

Per Tomas Fjell
pt@duds.no
Rolle: Styreleder og investor
Bakgrunn: Gründer av Norse Vape AS, en annen suksess under Harm Reduction Group ABs paraply, og en stolt investor og styreleder for Duds AS. 

Hvorfor “Duds”?

Da vi bestemte oss for å starte med salg av klær, var det viktig for oss med et navn som kunne sies enkelt, skrives uten komplikasjoner, og som hadde en dypere mening. I vår søken etter det perfekte navnet, snublet vi over “Duds” – et gammelt slangord på engelsk for klær. Dette navnet ga mening for oss, da det viste vår lidenskap for mote og klesbransjen. Dermed ble “Duds” det selvsagte valget, et navn som representerer essensen av vår virksomhet.

Firmainformasjon

Firmanavn: Duds AS
Org nr: 930 190 942
Besøksadresse: Svinesundparken 1, 1788 Halden