Viser alle 2 resultater

  • kr 599
    Størrelser
  • kr 649
    Størrelser

Viser alle 2 resultater

Trenings tights er en populær og praktisk treningsbekledning for menn, og hos duds.no har vi et bredt utvalg av komfortable og støttende tights for herre. Uansett om du trener yoga, løping eller styrketrening, vil vårt utvalg av tights gi deg den støtten og komforten du trenger for å yte ditt beste.

Vi tilbyr tights fra kjente merkevarer som Under Armour, Puma og ICIW. Våre tights til herre er laget av pustende og fukttransporterende materialer som holder deg tørr og komfortabel under hele treningsøkten. Med ulike passformer og størrelser tilgjengelig, kan du finne en tights som passer din kroppstype og stil.

Våre trenings tights har også praktiske funksjoner som lommer og elastiske midjer, slik at du kan tilpasse passformen og oppbevare nødvendige eiendeler mens du trener. Vårt utvalg av tights kommer i ulike lengder og farger, slik at du kan finne en tights som passer din stil og preferanser.

Vi forstår at kvaliteten på treningsklærne dine er like viktig som funksjonaliteten. Derfor er alle våre tights til herre laget av materialer av høy kvalitet, og vil vare lenge selv ved hyppig bruk.

Oppdater treningsgarderoben din i dag med våre komfortable og støttende tights til herre. Vi tilbyr rimelige priser og rask levering på duds.no. Med våre tights kan du yte ditt beste under trening, samtidig som du ser bra ut.