Barebells

Barebells logo banner
Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Barebells Functional Foods AB, grunnlagt i Sverige i 2016, har raskt blitt en ledende aktør på markedet for proteinberikede snacks og måltider. Med en filosofi som vektlegger aldri å kompromisse på smak, tilbyr Barebells et bredt spekter av produkter som passer for alle som ønsker å unne seg noe virkelig godt. Fra sin opprinnelse i Sverige, har merket utvidet sitt fotavtrykk til over førti markeder globalt. De fleste av deres produkter produseres innenfor EU, men de har også produksjonsanlegg i USA for det amerikanske markedet​​.

Barebells skilte seg ut med sin imponerende variasjon, som inkluderer mer enn 30 forskjellige varianter og smaker, fordelt over fem produktkategorier. Dette mangfoldet vitner om merkets forpliktelse til innovasjon og tilpasning til ulike smakspreferanser​​.

Som en del av Vitamin Well Group, fokuserer Barebells på å tilby sunnere og bedre smakende drikker, snacks og proteinprodukter. Hovedkvarteret deres ligger i sentrale Stockholm, og de har lokale kontorer rundt om i verden. Selskapet er stadig på utkikk etter nye talenter og oppmuntrer interesserte til å utforske karrieremuligheter gjennom deres karriereside​​.