Cobra

Cobra golf kategori

Viser alle 4 resultater

 • kr 299
  Størrelser
 • Cobra Pur golfhandske

  kr 229
  Størrelser
 • Puma Stormgrip Rain Glove Pair 21

  kr 329
  Størrelser
 • Cobra Pur Tour Glove Golf Hanske

  kr 299
  Størrelser

Viser alle 4 resultater

Cobra er et av verdens mest anerkjente merker innen golfutstyr og tilbehør. Merket har en lang historie som strekker seg tilbake til 1973, da selskapet ble grunnlagt av Thomas Crow i Australia. I dag er Cobra en del av PUMA-konsernet, og selskapet har hovedkvarter i Carlsbad, California.

Cobra har alltid vært kjent for sin innovative og nyskapende tilnærming til golfutstyr. Merket var blant de første som lanserte drivere med store hoder og lavere tyngdepunkt, noe som gjorde det enklere for golfere å treffe ballen langt og rett. Siden den gang har selskapet fortsatt å utvikle og forbedre sine produkter, og i dag tilbyr de alt fra drivere og jernkøller til puttere og golfballer.

En av de største fordelene med Cobra er at merket har et bredt utvalg av produkter som passer for alle typer golfere, uansett ferdighetsnivå. For eksempel har de en rekke forskjellige drivermodeller som er designet for å passe til ulike svinghastigheter og spillestiler. De har også flere forskjellige jernsett, fra de mer tilgivende modellene for nybegynnere til de mer presise og avanserte modellene for mer erfarne golfere.

Cobra er også kjent for å bruke avansert teknologi i sine produkter. For eksempel har de utviklet en teknologi som kalles “Cobra Connect”, som lar golfere spore og analysere sine slag ved hjelp av en mobilapp. Dette gjør det enklere for golfere å identifisere områder de kan forbedre og jobbe med å utvikle sin sving.

I tillegg til golfkøller og annet utstyr tilbyr Cobra også en rekke forskjellige tilbehør, inkludert golfvesker, hansker og klær. Deres klær og tilbehør er designet for å være både funksjonelle og stilige, og merket har samarbeidet med en rekke kjente designere for å skape innovative og moderne designs.

Cobra har også et sterkt fokus på bærekraft og miljøvennlighet. Selskapet har implementert flere bærekraftige praksiser i sin produksjonsprosess, inkludert bruk av resirkulert materiale og reduksjon av avfall. De har også inngått partnerskap med organisasjoner som arbeider for å bevare og beskytte miljøet, og har tatt initiativ til å støtte bærekraftige prosjekter over hele verden.